Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fler gode venner...? :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fler gode venner...? :)

mars 9 2023 - 10:21
Søker noen kunne chatte/ skrive litt med i første omgang! Føler meg mange ganger utenfor, og ensom. Gjør ikke saken bedre etter jeg flyttet til et sted jeg er mer "isolert" og er lengre vei til diverse ting gå ut på... Kunne tenkt meg flyttet igjen, men har en (kun deltid)- jobb her, pluss dårlig økonomi... Har til tider moderat depresjon som tapper for energi... Ikke mange som ser det, for jeg er som regel en jente med godt humør! Kan snakke om det meste, og foretrekker å prøve se litt positivt på ting og har også en porsjon humor- det hjelper :) Bor på Ringerike, men er også iblandt i Innlandet. Er selv 76- modell, men opp til dere hvor gammel dere er, og hvor I landet dere bor:) Har litt forskjellige interesser...Noen av de er bl.a reise/ tur, musikk, danse, fotografere, lese, se film/ serier, natur, dyr, mat/ drikke, kose meg med litt vin iblandt eller annet..., blomster, være litt kreativ til tider, gå litt tur.... Håper vi kan bli mer kjent:)
Avatar

Re: Fler gode venner...? :)

mars 9 2023 - 18:08
Hei

Bare ta kontakt med meg. Jeg er også ensom til tider. Er 41 år, mann og bor i Indre Østfold.
Avatar

Hei:)

mars 14 2023 - 13:31
Bare å ta kontakt med meg. Jeg er 36 dame år bor i Kristiansund . Men vi kan prate over nettet eller tlfn???? jeg har depresjon og angst til tider. Så det er flott å bli kjent med noen som har det litt på samme måte. Positivitet og humor liker jeg!
Til forsiden