Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Finnes det en dame i 40-60 årene i Oppland

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Finnes det en dame i 40-60 årene i Oppland

sep 18 2015 - 10:58
Som kanskje savner det samme som meg? En sjelevenn som man kan snakke med alt om? Ensomhet er vel mitt største problem. Når kveldene blir lenger, så setter klumpen seg i halsen. Og, kanskje det faller en tåre eller to. Da hadde det vært godt å ta opp telefonen for å snakke med ei som kanskje er i samme situasjon. Egentlig er det vel ikke noe krav at du er fra Oppland. Og alder? I mine øyne er det et tall. Blant venner er det i alle fall det. Så om du er 70 eller 30. Bor i Troms eller Oppland. Egentlig har vel ikke det så mye å si. Hadde nok hatt mer å si om jeg var på jakt etter en kjæreste. Noe jeg ikke er. Men jeg snakker best med damer. Er mann selv. Og -65 modell. Har mange hobbyer. Men det blir for mye aleine tid. Ikke klart p bygge opp noe nettverk av venner der jeg bor. Og sannheten er nok at jeg ikke vil være til belastning for mine gamle venner der jeg flyttet i fra.
Så har du lyst å skrive melding. Kanskje med tiden kan det bli et vennskap med telefonkontakt. Der vi kan snakke om alt og ikke noe. Så sendt noen ord da :-)
Til forsiden