Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Finnes der andre ensomme +/- 50-åringer, som søker venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Finnes der andre ensomme +/- 50-åringer, som søker venner?

des 10 2015 - 12:33
Jeg savner en nær og god venn (eller to) til å dele gleder og sorger med. Noen jeg kunne ringe til og skravle med, finne på ting med som f.eks. gå turer/restaurant/kafe besøk mm. Selv er jeg en nyskilt dame på 50 år. (Og, selv om jeg er "singel" så er jeg ikke på jakt etter noe kjærlighet!;) Jeg har flere barn, som heldigvis begynner bli voksne. For tiden er jeg sykemeldt og vet ikke - men håper - å komme tilbake i yrkeslivet etterhvert. Håper ikke jeg er eneste ensomme voksne dame...
.... fingers crossed!
Avatar

Hei

des 13 2015 - 17:37
Jeg er i samme situasjon, en livsglag kvinne i slutten av 40 åra som gjerne vil ha flere gode venenr. Jeg holder til østlandsområdet, liker å lese, god vin og mat og rett slett være sammen med mennesker å dele gode og morsomme øyeblikk med.
Avatar

Hei Elin,

des 13 2015 - 17:48
Så hyggelig da! Jeg bor i Bærum. Jeg har hele fem barn og tre barnebarn. Egentlig ganske folksomt rundt meg, men jeg føler meg likevel ensom. Egentlig er jeg ganske sosial, men jeg ser at jeg har blitt mer og mer introvert gjennom de siste årene. Noen venner har jeg, men jeg savner gode venner. Venner og gjøre ting med, snakke med og dele gleder og sorger og alt som følger med. Er også glad i å lese, god vin og mat, så her har vi en fellesnevner.
Håper å høre fra deg igjen... Ha en fin søndagskveld!
Avatar

Re: Finnes der andre ensomme +/- 50-åringer, som søker venner?

des 15 2015 - 13:09
:) jeg er litt ny på dette men har sendt deg det jeg tror er en melding på privaten.
Avatar

hei

des 17 2015 - 00:36
Hei! jeg er selv også ganske ensom.jeg er 30år og bor i oslo.jeg liker å gå turer,gå på cafe og sånn.bare å legge meg til som venn.jeg er en blid og utadvendt person.hilsen Erik
Til forsiden