Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Finnes denne damen / jenten?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Finnes denne damen / jenten?

des 19 2021 - 00:56
Hei dere. Jeg har ikke stor tro på at denne jenten finnes. Men jeg kan jo forsøke etterlyse henne her. Kanskje siden det er jul? Hun jeg søker etter må være en jente. Årsaken til det er ikke at jeg nødvendigvis ser etter en kjæreste. Jeg avsluttet et forhold for en tid siden, så jeg er frivillig singel. Men historien min har vist meg at jeg alltid har kommet best overens med jenter. Denne tøffe måten enkelte menn har være på passer ikke meg helt. Hun jeg gjerne vil møte er mellom 30 og 60 en plass? Eller egentlig betyr ikke alder veldig mye. Men ofte er det slik at man ikke trives med alt for stor forskjell i alder. Så det er ikke så mye hvem jeg søker, mer hva. Jeg ønsker bygge opp et vennskap som går lengre enn bare 5-10 meldinger her inne. Et vennskap som kan utvikle seg til samtaler i natten , der man løser alle verdens problemer. Et vennskap med respekt. Åpenhet og tillit. Så nære en sjelevenn man kan komme. Et vennskap som tåler en krangel. Og der begge er intrs i gi av seg selv. Kanskje blir det såpass godt vennskap at vi kan møtes. Ta oss en fjelltur. Lære av hverandre. Et vennskap som ikke blir ødelagt selv om den andre skulle finne seg en kjæreste på sin side. Kanskje har du som meg dype sår enda etter dolker i ryggen. Kanskje har du som meg kjent på ensomhet. Og nesten gått i fellen det er føle bitterhet? Jeg er altså mann. Bor nord for mjøsa. Jeg drømmer for tiden ikke om kjæreste. Men om en fortrolig venninne. Om gnister skulle oppstå, er jo ikke det noe minus. Men det er ikke første prioritet for meg nå.Jeg savner familie. Jeg har noen venner. Men den ene spesielle venninnen jeg kan snakke om alt med har jeg ikke. Hun jeg trenger. Og viktigere > Hun som trenger meg. Jeg antar du har kjent livet på kroppen du og. Men vi vet begge at framtiden møtes lettere om man har noen ved sin side man kan prate om alt med. Takk om du leste helt ned hit. Håper høre fra deg. Litt om alder. Hvor du bor. Om du har lest hit, og ser at du ikke vil sende meg en vennskapsforespørsmål eller melding, så ønsker jeg deg en God Jul og et Godt Nyttår.
Avatar

Hei

des 19 2021 - 01:02
Jeg er 26 fra Trondheim, sendte deg en venneforespørsel
Avatar

Dame1964

des 19 2021 - 13:15
Savner også en venn å snakke med og kjenner meg igjen i din beskrivelse av at (for meg) menn er enklere å kommunisere med enn kvinne. Ingen stress med kjæreste da jeg jobber og er etablert her jeg bor. Ta gjerne kontakt om du føler for det. Bor i M&R.
Avatar

Re: Finnes denne damen / jenten?

des 24 2021 - 10:28
God jul skogbad.
Jeg leter etter mye av det samme som deg, i mannsperson. Som deg, connecter jeg bedre med det motsatte kjønn enn jeg gjør med damer. Ikke for det, jeg savner en skikkelig vennine, men kjemimessig er det ofte lettere med dere mannfolk.
Eneste jeg kan tilføye fra min side, er at nye venner må være tålmodig med meg, da jeg har mine barrierer som kan gjøre vennskap med meg utfordrende, da jeg har en tendens til å trekke meg bort om jeg blir usikker. Men én venn som kan identifisere det, kan også jobbe seg rundt det.
Jeg er en åpen og ærlig kvinne.

Ser forholdsvis etter personer i sene 20 årene, 30 og 40 årene, så vet ikke om du er eldre eller i denne gruppen?
Jeg er selv 37.
Avatar

Så slutt å slett folk da hvis du vil ha venner

des 26 2021 - 12:41
Du sletter jo folk som vil være venn med deg og skal ha oss til å bevise at vi ikke er den og den personen fra ditt virkelige liv som tuller med deg og troller. Til å søke en dramafri venninne så var du jaggu mye drama selv. Det er noe som heter gi å ta, denne mannen er kun intr i å ta. Og han er kun ute etter ligg
Til forsiden