Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Finne på noe i dag i Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Finne på noe i dag i Oslo.

jan 25 2016 - 10:26
Hei alle sammen. Jeg er en fyr på 35 år som ikke vet hva jeg skal ta meg til I dag. Om noen ville funnet på noe med meg I dag hadde jeg blitt veldig glad. Jeg tenker nå I formiddag en gang frem til kl 1800.

Vi kan ta en te/kaffe enten hos meg på Majorstuen eller på en kafé I nærheten. Espresso House er f.eks. veldig hyggelig.

Litt om meg: jeg trives I selskap med andre og har en genuin interesse for hvordan andre har det. Jeg like sci fi filmer og serier, liker å dra på teltturer I marka, spiller gjerne biljard, osv.. kan være litt treg på å etablere skikkelig kontakt med nye folk, men det er bare fordi jeg lett blir usikker på hva andre tenker om meg. Så hvis noen ønsker å opprettholde kontakt er det fint om dere også tar kontakt.

Send meg gjerne en privat meld med kontakt info så blir det lettere å ta raskt kontakt. Husk at vi må være på vennelisten til hverandre for at jeg skal kunne lese meldingene deres.
Til forsiden