Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

«Finne på no?»

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

«Finne på no?»

april 10 2021 - 22:49
Det er det jeg savner å spørre noen om.. Flytta til Oslo i starten av mars i fjor, rakk ikke bli kjent med noen før alt stengte ned, nå har jeg gått her i over ett år. Sikker på at jeg ikke er aleine om det heller..

Meg, jeg er mann, 25, bor i et hyggelig, men ikke så veldig sosialt, kollektiv midt i Oslo sentrum, freelancer, musiker mm, vokalist og gitarist. Ser engelsk fotball, spiller litt xbox når jeg gidder, ser mest på dustete serier. Egentlig ganske sosial og imøtekommende og flink til å ta initiativ, bare være vanskelig å møte noen nye det siste året.

Har familie og noen barndomsvenner, men ikke i nærheten her. Går mye turer i sentrum aleine, titter på folk og ting mens jeg hører på musikk. Trives egentlig i eget selskap, men det når et punkt, det også..

Skulle gjerne hatt noen på ca samme alder i byen som sa ja til å finne på noe, gå en tur, skrævle, en grillings i Sofienbergparken, en pils eller fem, kanskje se en kamp eller finne god musikk sammen, en kaffe, whatever.

Si ifra om det er interessant a! ????
Avatar

Hei

april 12 2021 - 20:36
Sendt deg en melding
Avatar

Re: «Finne på no?»

april 21 2021 - 23:18
Jeg blir gjerne kjent med deg, er kvinne på 35 som bor i Oslo. Tar gjerne noen pils i sofienbergparken. Ta kontakt
Til forsiden