Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Filosofisk/spirituell, søker venner i Stavanger-området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Filosofisk/spirituell, søker venner i Stavanger-området

nov 17 2019 - 15:16
Hei!

Har hatt ett liv fra jeg var ung med mange utfordringer. Dette har gjort at jeg har vært enn "sannhets-søker" og prøvd å finne svar på meningen med livet. Jeg er i dag 29 år og føler jeg står sikkert i hvordan jeg ser livet og verden.

Jeg drikker ikke alkohol, rett og slett fordi jeg ikke føler behovet for å bli full, synes heller ikke d smaker godt og dyrt er d også. Dette gjør at jeg ofte sitter alene i helgene, feriene og høytidene. Jeg liker heller gode samtaler. Har dessverre så og si ikke noe nettverk ettersom jeg vokste opp på landet i en liten byggd som d var veldig mye mobbing i.

Har så lyst å treffe noen likeseinnede som interesserer seg for de litt store spørsmålene, som ønsker å skape en bedre verden og som er i det minste åpen for at livet kan ha en dypere mening enn vi tror.

Er som sagt 29 år, og mann, ønsker å treffe likesinnede og få flere venner. Ta kontakt om du tror vi kan ha felles interesser :)
Avatar

Hei :)

des 14 2019 - 14:00
Hei Knut(?)!

Les det du skriv med interesse. Trur forresten me har prata litt her før. Eg anser meg sjølv som spirituell og er også glad i filosofiske spørsmål. Ønsker meg gjerne fleire vener, men synes ofte det kan vere vanskeleg å bli kjent, då eg har ein tendens til å vere litt tilbakehalden i starten før eg blir trygg. Eg har budd like med Stavanger til no nyleg. Har akkurat flytta litt lengre vekk, men ikkje lenger enn at eg er i Stavanger fleire gonger i veka. Drikk heller ikkje og har aldri gjort det. Elles er eg glad i kattar og syng i kor. Ja, og så er eg 31 år.
Berre ta kontakt om du vil! :)
Avatar

Hei

des 20 2019 - 15:40
Hei, eg bor i Stavanger! Er veldig opptatt av filosofi osv. Kjenner meg igjen i en del av det du sier, og ser på meg selv som en reflektert, raus og empatisk person. Jeg mistet interessen for å drikke alkohol for noen år siden, og opplever som du nevner at helgene oftere blir et litt tomt vakuum, da de fleste i min omgangskrets liker godt å ta seg en fest. Jeg praktiserer en del yoga, og har stor interesse for både dette, samt meditasjon. Ellers er jeg glad i å spille musikk, jeg liker å gå turer i natur og er et aktivt menneske sosialt sett. Jeg har sendt deg en melding, og håper du er interessert i å ta kontakt:)
Til forsiden