Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ferdig med rusmiljø, Trondheim.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ferdig med rusmiljø, Trondheim.

nov 9 2017 - 22:18
Hei! Er en 18 år gammel gutt i Trondheim som ønsker å etablere nye sosiale nettverk, få nye hobbyer og vennskap.

Har vært i rusmiljøet i nesten 6 år, og har opplevd mye rart. Det har vært mange folk jeg har møtt på i min reise i det livet, men jeg må si jeg ikke har møtt på noen ekte venner av de. Når man er i dette miljøet, gjør man bare en ting med sine ''venner''. Rusing. Og det spiller ingen rolle hvor forksjellige man er, hvor lite personlighetene passer sammen, interesser man har. Det spiller ingen rolle fordi i rusen er man uansett tilfreds. Rusen er felles-interessen, og det har ingenting å si hva annet du liker. Folka er også kyniske. De ønsker kun å være med deg om du har å dele eller om du har ditt eget hvis de har. Alle dine ''vennskap'' og forhold er overfladiske, og man mister menneskeheten et sted på veien.

Utbyttet er forferdelig smått, og jeg har blitt lei den livsstilen. Ønsker ekte, meningsfulle forhold med oppegående mennesker. Å skape trivelige, minneverdige opplevelser som kan gjøre meg til en bedre person med nye innsikter. Om du er i samme båt eller sliter med ensomhet etter andre grunner, er det bare å nå ut :)
Til forsiden