Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Feire bypåskeaften med noen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Feire bypåskeaften med noen?

mars 25 2016 - 20:04
Hei
Jeg har nylig flyttet til Oslo etter fire år i London og kjenner veldig få i Norge.
Jeg synes det er trist å sitte inne alene i helgene, men det er for skummelt å gå ut alene, spesielt hvis man er kvinne.
Det hadde vært hyggelig å feire bypåskeaften med noen andre enn seg selv, og jeg lurer på om noen andre kunne tenke seg å gå ut, bli bedre kjent, danse, ta et glass vin i morgen? :)
Avatar

Re: Feire bypåskeaften med noen?

mars 25 2016 - 20:29
Har du noen kriterier til hva du søker? Hvor gammel er du for eksempel. Jeg er 35 år og bor sentralt i Oslo. Blir gjerne kjent med deg jeg. Jeg arrangerer litt sosiale treff innimellom også som det bare er å slenge seg med på. Vi har en egen facebookgruppe med over 130 medlemmer. Så vi klarer som regel å få til en gruppe når vi har arrangement. Bare å si ifra hvis det kan være interessant for deg. De som har vært mest aktive der er mellom midten av tyverårene og midten av tredveårene.
Avatar

Re: Feire bypåskeaften med noen?

mars 25 2016 - 20:31
Har sendt deg melding :)
Til forsiden