Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Familievenn i Trondheimsområdet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Familievenn i Trondheimsområdet

juli 10 2019 - 23:33
Jeg som skriver dette er mamma til to nydelige barn (gutt på 4 og jente på 1 år). Gutten vår har en rekke funksjonsnedsettelser, bla a.hørsel, syn og motorikk, men han er en virkelig tøffing. Vi opplever å få hverdagen til å gå rundt, men vi kan kjenne på en form for ensomhet og at vi er isolert i helger og ferier. Vi mangler familie i nærheten som har interesse for oss, og jeg ønsker så sterkt å gi barna våre gode opplevelser og gleden av å ha kontakt med andre voksne eller familier. Jeg er sikker på at vi kan spre glede til andre også- vi er en topp gjeng med masse humor, vi elsker å være ute på tur eller i hagen, å lese bøker, synge sanger og kose oss.

Bor det en liten bestemor/bestefar i deg, eller kjenner du noen som har rom for en ekstra familie i livet sitt? Da håper vi å høre fra deg!

Klem fra oss
Avatar

hjelper

juli 24 2019 - 18:47
jeg har sendt pm
Til forsiden