Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Facebook gruppe i Oslo!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Facebook gruppe i Oslo!

aug 30 2014 - 13:34
EDIT: jeg har gjort om adressen til gruppen så den blir litt mer anonym.

Etter forespørsel så har jeg laget en facebook gruppe for alle de som har interesse av å møtes på denne nettsiden. Adressen er https://www.facebook.com/groups/1559183730968454/

Jeg viste ikke helt om jeg skulle lage den som en hemmelig gruppe eller om det holder med å ha den som lukket. Foreløbig er det en lukket gruppe og jeg tror alle vil kunne søke seg inn i gruppen. Jeg må da godkjenne de som søker noe jeg kan gjøre med jevne mellomrom. Andre kan se hvem som er medlem av gruppen så lenge den er en lukket gruppe, men ingen kan se hva som skrives der inne.

Jeg tenker at vi kan bruke denne gruppen til å avtale møter i Oslo for de som er interessert i å bli kjent med flere på en gang. Det har flere ganger vært prøvd å sette i gang treff på denne nettsiden og kanskje blir det lettere om vi bruker facebook til å organisere gruppe treff.

Jeg håper det er flere som syntes dette er en god idé å at vi klarer å gjøre noe mer sosialt sammen med hjelp av facebook sitt gruppesystem.

Kom gjerne med innspill og tanker om dette.
Avatar

Hei

aug 30 2014 - 18:16
Siden det er en lukket gruppe så får ikke jeg sett noe . Jeg finner bare sidetmedord.no
Avatar

Re: Facebook gruppe i Oslo!

aug 31 2014 - 01:30
Det er to andre som har klart å søke om medlemskap så det skal fungere. Du må bruke linken https://www.facebook.com/groups/1559183730968454/ skriv det rett inn i adressefeltet. Husk å ta med /groups/1559183730968454/ etter facebook.com.

Det så ut som det var en annen som ønsket medlemskap men som ble borte for meg. Hvis noen har sendt ønske uten å få godkjenning er det bare å søke igjen så skal jeg få ordnet det.
Avatar

Re: Facebook gruppe i Oslo!

sep 1 2014 - 02:50
Vi er nå seks medlemmer i denne gruppen siden den ble opprett på Lørdag. Det er bare å melde seg på for de som har facebook, så kan vi se om vi får til noen treff etter hvert. Det går for eksempel an å spille bowling, gå ut å spise / drikke noe, kino, eller hva som helst annet vi måtte finne på av ideer.
Avatar

Re: Facebook gruppe i Oslo!

sep 5 2014 - 11:41
Det er blitt lagd en ny gruppe med ny adresse og jeg håper de som ble medlem av den forrige gruppen vil bytte over til den nye så det blir mer rydding i forhold til navnet på adressen som nå ikke reflekterer tilbake til denne nettsiden. Jeg har oppdatert postene over slik at de viser til den nye gruppen.

Til de som lurer på om det er noe aktivitet i den gamle gruppen så er det nå blitt satt opp et treff i ettermiddag Fredag kl 1700 i Oslo. Å det kommer nok til å bli satt opp flere treff etter dette i den nye gruppen.
Avatar

Re: Facebook gruppe i Oslo!

sep 11 2014 - 18:46
Hei!

Har funnet gruppen, men er dette noe mine facebook venner vil få med seg?
Avatar

Re: Facebook gruppe i Oslo!

sep 11 2014 - 19:48
Ja det kan de. Det er en lukket gruppe så de kan ikke se hva vi skriver der men de kan se at du er medlem av gruppen. Gruppen har et anonymt navn i forhold til denne nettsiden og det er medlemmer der som ikke har noe med denne nettsiden å gjøre. Det er en gruppe som dreier seg om å finne venner i Oslo.
Til forsiden