Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Et lite vent bare

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Et lite vent bare

juli 16 2020 - 21:57
Hvor kan man finne normale folk? Folk som ikke sliter med noe, som er oppegående. I jobb og alt det der. Mer A4 kanskje? Kanskje tilogmed litt ignorante når det gjelder psykiske lidelser.

Venner som vil være venner.
Møtes å ha det hyggelige sammen. Gjøre felles interesser eller ingenting. Jeg driter I det.
Virker fckngs umulig, å spesielt om man ikke er en del av noe. Her inne er det nesten bare folk som sliter, å noe sinnsykt også. Det hjelper ikke å møtes å snakke om kun det eller ha interesse "selvmedlidenhet". Omg, jeg vil ihvertfall ut av det.

Med så mange mennesker på jorden skulle man tro det var noen andre som en selv der ute.
De er alltid så langt unna.
Hlvte
Tror det var det.
Avatar

Re: Et lite vent bare

juli 16 2020 - 22:14
"Hvor kan man finne normale folk?"

På jobben din, fritidsaktiviteter, i naboleiligheten, sidetmedord.no.

Foreslår å legge inn en "disclaimer" om du tar kontakt med noen herfra, om at ingen form for psykiske problemer aksepteres av deg. Da kaster du ikke bort tiden deres.
Avatar

Re: Et lite vent bare

juli 16 2020 - 22:17
Hva er et normalt menneske?

Hva er et unormalt menneske?
Avatar

Re: Et lite vent bare

juli 16 2020 - 23:09
Er mange som sliter her inne, samtidig som det er mange som klarer seg fint og innen det du kategoriserer "normalt". Kan snakke av egen erfaring at hvis du gir det et forsøk og avtaler treff med folk her inne vil du møte begge sider, og så er det opp til deg om du vil fortsette kontakt. Har truffet tre helt ålreite folk her inne jeg som har kontakt den dag idag, så nei det er ikke bare "galskapen". Når det er sagt, folk som er nornale har lov til å "slite litt" og uten å bli stemplet :)
Avatar

Re: Et lite vent bare

juli 26 2020 - 00:58
Kjære deg... tror du er på feil plattform.

Det burde ligge i navnet at «Si det med ord» går på mental helse (og newsflash; ofte opplever folk denne på en såpass negativ måte, at de føler for å skrive om det).

Jeg skjønner godt at du prøver å møte på nye bekjentskap, «normale» folk som du kaller dem, men du må innse at det er typisk at enhver person har noe som gnager på dem, og ofte blir dette fremhevet på slike sider som dette, der man omtrent deler ALT, helt anonymt! I fremtiden, velg ordene dine med omhu, fordi det er nesten fornærmende at du kaller folk her «unormale». Det ER normale folk du snakker med. En mental lidelse skal ikke være et hinder å ha som diskusjonsemne; man deler, styrker seg selv blant andre, og forhåpentligvis overkommer.

Håper du ser ting fra et nytt perspektiv! Kanskje dette går mer på deg selv. Ha tålmodighet til å lytte, hjelp en annen person med tilstedeværelsen din, og plutselig oppnår dere begge vennskap der emnet kan gradvis bli lagt bak dere til personen slipper å gruble på det.

Mvh.
Til forsiden