Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Et håp om å få nye venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Et håp om å få nye venner

feb 12 2023 - 11:50
Hei!
Jeg er ei jente på 36 år som i første omgang ser etter nettvenner så kan man ta det videre derfra .
Jeg er 36år, bor ute ved kysten av Trøndelag. Har 2 barn. Mine interesser er å se serier/film, høre på musikk, lese bøker. Er spirituell så er intrissert i temaer som omhandler det også. Jeg liker å gå på kaffe, trene og reise når formen min tillater det
Jeg har utmatelse så derfor søker jeg i første omgan nettvenner. Alder og hvor du bor har ikke så mye å si for meg????
Avatar

Re: Et håp om å få nye venner

feb 12 2023 - 20:25
Heisann. Jeg er en mann på 32 år fra Bergen. Jeg studerer UX-design og driver med musikk og kunst. Jeg har i det siste hatt det litt vanskelig og har hatt veldig godt av å ringe hjelpetelefonen når det har virkelig vært vanskelig. Så fant jeg dette forumet i dag og så meldingen din og tenkte jeg skulle si hallo. Jeg vet ikke helt hvordan dette fungerer men jeg kunne tenkt meg å være venn med deg/ bli kjent meg deg hvis du vil. Vi bor jo ikke i samme by. Men du kunne ringt meg hvis du vil. Du får tenke på saken.
Hilsen Sverre :)
Til forsiden