Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Et forsiktig hei.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Et forsiktig hei.

sep 13 2013 - 20:28
Jeg vet ikke om dette er rett tema å poste innlegget under, men jeg velger likevel å gi det en sjanse.

Jeg lurer på om det finnes andre berørte av 22. juli her inne. I så fall ønsker jeg å komme i kontakt med dere. Det hjelper så utrolig å snakke med noen som forstår. Noen som kjenner til alle følelsene.?
Avatar

Hei

sep 13 2013 - 21:06
Det er mange måter å være berørt av 22. juli. Du er kanskje berørt på en ekstra direkte måte?

Det var nok ikke jeg. Jeg var i nabolaget når bomben gikk av, men jeg var på god avstand, tok ingen fysisk skade. I dagene, ukene og månedene som gikk etterpå har jeg likevel kjent på mange følelser som dukket opp, og de stakk dypere enn jeg hadde trodd at noe sånt ville stikke. Håper det er greit at jeg skriver ned noe om det...
Spesielt det at det var en sosialt utilpass loner som utførte handlingene den dagen, det var tøft å kjenne på. Jeg kjente meg igjen i den beskrivelsen, og jeg følte meg enda mer utenfor samfunnet enn vanlig. Jeg er så langt unna gjerningsmannen man kan komme politisk og verdimessig, men likevel så jeg deler av meg selv i han. Outsidern. Det spørs i hvilken grad det er en riktig observasjon, men uansett var det tøft den tiden det varte. Jeg er fortsatt utilpass, men jeg har ihvertfall tatt noen viktige steg for å bearbeide det jeg følte i etterkant av 22. juli og er tryggere på utilpassheten min nå, for å si det sånn.
Til forsiden