Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er så ensom - Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er så ensom - Oslo

nov 25 2013 - 22:23
Hei. Jeg er en gutt på atten år som bor i Oslo og søker venner. Jeg har de siste 3 årene gradvis slitt med depresjon fordi jeg sakte, men sikkert har mistet venner jeg har kjent over lang tid. Det har ført til at jeg har mistet mye tillit til folk og jeg rett og slett ikke tør og gå ut og prøve å møte noen. Til daglig jobber jeg 100% og jeg liker å drive med styrke trening og løping. Jeg kunne tenkt meg å finne en med samme interesse eller som kanskje vil begynne å trene med meg og omgås på fritiden, Gutt eller jente.

Måten jeg håndterer ensomheten er gjennom musikk, trening og arbeid. Det hender at etter en dårlig helg så drar jeg på jobb og arbeider i alt fra 10 til 16 timer i strekk kun for å sosialisere meg og ikke tenke på fritiden min. Når jeg da bryter arbeidsmiljø lovens bestemmelser om overtid og jeg rett og slett ikke får vært på jobb drar jeg på trening og er der istedenfor. Der hender der at jeg har treningsøkter på alt ifra 3-5 timer, kun for å ikke tenke på fritiden min ellers.

Hvis jeg skal oppsummere en vanlig uke av livet mitt går det slik; stå opp klokka 0500 - dra på jobb klokka 0600 - jobb fra 0700 - 1600(2000-2400) - dra hjem og sove eller på trening. Sånn har det vært en god stund nå og jeg merker at dette ikke duger lenger. Jeg trenger noen mennesker og prate med og dele erfaringer med. Jeg trenger noen som jeg kan møte i helger og i hverdagen. Jeg er så sykt lei av å være alene hele tiden.

Det hender at jeg tar en telefon til gamle kjente og møter dem en helg og da få en lykke følelse for så og håpe at dem kanskje skal ringe meg helgen etter og da kanskje spørre om jeg vil være med dem ut eller noe sånt, men det skjer jo aldri. De gidder ikke og ringe meg og kontakte meg og jeg føler meg som en belastning siden det bare er jeg som ringer.

Noen ganger ser jeg tilbake og lurer på hva jeg gjorde som var galt, hva jeg kunne gjort annerledes og hvorfor det har blitt som det har blitt. Alle vennene mine brøt kontakten med meg nesten samtidig så jeg bare lurer på om jeg var den irriterende belastningen alle syntes det var jævlig og ha med overalt.

Da har jeg fått det ut og jeg vil at dere andre her på forumet kan komme med råd, erfaringer og kanskje til og med muligens kontakte meg for en prat. Det hadde vært utrolig fint.

Gutt 18 Oslo
Avatar

Hei du

nov 28 2013 - 23:55
Jeg sender deg en venneforespørsel. Jeg er 26 år, bor i Oslo. Ensom i blant, møtes gjerne for å trene (nettopp begynt, planer om å bli sprekere)/gå en tur/ta en øl. :)
Avatar

:)

des 2 2013 - 20:59
Høres veldig synd ut :/ er av og til i oslo, så kan vel sikkert finne på noe en gang. Skal begynne å trene regelmessig igjen så da kan jo det hende d passer en eller annen dag der og:) sender hvertfall en forespørsel
Til forsiden