Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er ensom, men prøver og utvikle meg med studier.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er ensom, men prøver og utvikle meg med studier.

mars 28 2021 - 21:08
Jeg er fryktelig ensom og får overhodet ikke forståelse hverken fra familie eller venner. Det jeg ser er at vi har et veldig kynisk samfunn hvor få tar til seg det med og tenke på andre enn bare seg selv. Dette er en frustrasjon jeg nå deler og mener ikke være negativ, men er bare observerbar på hvordan egentlig samfunnet har utviklet seg til. For og komme ut av ensomheten, så har jeg begynt på studier. Trodde jeg skulle få kontakt med likesinnede der, men den gang ei. Jeg har stor interesse for kosthold, ernæring, helse, livsstil og trening, men opplever svært få har den interessen der. Ønsker kontakt med likesinnede, som er oppegående og tar i et tak for og oppmuntre og gi tilbakemelding på den man er. Det er noe med at man kan ikke se seg sjøl uten og få et speilbilde fra likesinnede og visa verce. Jeg føler meg overhodet ikke sett eller hørt og opplever at det er så lite dialog om de gitte temaene jeg over sier her eller lite dialog rundt hverdagslige ting og når det gjelder dypere aspekter av livet. Jeg er 54 år og bor i Oslo.
Avatar

Hei hugodufus

april 3 2021 - 16:37
Jeg skal svare deg, men må gjøre det senere.
Avatar

Re: Er ensom, men prøver og utvikle meg med studier.

april 3 2021 - 16:43
Interessante temaer du tar opp, kan forsikre deg om at disse temaene diskuteres flittig i noen lukkede miljøer/fora, da det er lite respons å få i den offentlige debatten. Så fortsett å lete, og du vil finne dem (om ikke de finner deg først da...).
Avatar

Hei, Frikar-1

april 6 2021 - 16:25
Takk så mye for svar. Kan du tipse meg hvilke lukkede miljøer/fora er det jeg kan finne slike debatter hen? Er svært interessert i det. Du kan sende meg en privat melding hvis det går an og gjøre det på denne siden? Takker for et svar.
Avatar

Hei, Hugodufus

april 6 2021 - 16:27
Kan du sende meg privat melding hvis det går an og gjøre det på siden her?
Avatar

Roserilys

april 7 2021 - 23:35
Du må legge meg til som venn først.
Avatar

Re: Er ensom, men prøver og utvikle meg med studier.

mai 15 2021 - 21:04
Kjenner meg igjen i det du skriver. Ikke nøl med å legge meg til som venn og/eller sende meg en melding.
Til forsiden