Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er du også høysensitiv? Da ønsker jeg å bli kjent med deg!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er du også høysensitiv? Da ønsker jeg å bli kjent med deg!

aug 2 2022 - 00:26
Hei.

Jeg er selv høysensitiv, og ønsker meg noen høysensitive venninner. Jeg har følt meg annerledes hele livet og vært en people pleaser. Jeg er ferdig med det, og håper å komme i kontakt med andre høysensitive personer i hele Norge, helst i Oslo, da jeg tenker det kunne vært koselig med treff etterhvert.

Lyst til å bli kjent? Send meg en melding, så ser vi om vi kan finne glede og støtte hos hverandre i en bråkete og lite sensitiv verden.
Varm klem <3
Avatar

heihei

aug 2 2022 - 21:01
heii, jeg er også høysensetiv, kjenner meg godt igjen i det du sier! har aldri møtt noen som er like som meg, så hadde vært gøy å bli kjent :))
Avatar

Hei Marie

aug 3 2022 - 14:58
Takk for meldingen <3 Jeg har sendt deg en venneforespørsel og melding, så håper jeg at vi kan ta samtalen videre :)
Klem Aida
Avatar

Ikke venninne, men gjerne en venn

aug 3 2022 - 15:31
Hei. Jeg er ifra Bergen, har nylig fått lære at jeg faller under høysensitiv kategorien. Kjenner meg igjen i det du skriver, med å være en people pleaser og egentlig aldri følt meg tilrette. Om du vil bli kjent så send gjerne en melding.
Mvh Magnus
Til forsiden