Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen som vil snakke?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen som vil snakke?

juli 12 2012 - 17:13
Hei, jeg er en jente på 18 år som gjerne vil ha en å snakke med. Føler meg ensom og trenger noen å bare snakke med. Jeg har et lite problem med å komme over de første 15 minuttene som jeg kaller det, de som har hva heter du, hvilken skole går du, hva vil du bli. etter det stopper det på en måte for meg. jeg håper det er noen der ute som vil gi meg en sjangse, de spiller ingen rolle på kjønn alder eller bosted, jeg vil bare ha ærlighet, er litt sånn skeptisk av meg skjønner du, men jeg mener det er greit å ikke ville fortelle, men da vil jeg heller at man skal si det rett ut, håper dette ikke ble for mye mas, men jeg har litt tilitsproblemer til tider.

håper på svar.
Avatar

Re: Er det noen som vil snakke?

juli 12 2012 - 20:08
Hei :) Vil gjerne prate med deg! Jeg forstår deg kjempe godt. Legger deg til som venn :- ))
Avatar

Re: Er det noen som vil snakke?

juli 13 2012 - 00:31
Jeg er litt sånn jeg også... Kanskje for tilbakeholden, og innadvendt. I tillegg til at jeg ikke en gang vil fortelle ting som hvilken skole jeg går på el.l. her, fordi det er mennesker man ikke har truffet i levende live, og you never know! Men jeg ønsker også eeegentlig, likevel, å ha noen å snakke med. Ensomhet + skeptisk=ambivalent
Avatar

Re: Er det noen som vil snakke?

juli 13 2012 - 01:21
jeg har det samme leis, skeptisk, det er derfor jeg vil ha folk som er ærlige og heller sier rett ut at de ikke vil si noe,
Avatar

Re: Er det noen som vil snakke?

juli 14 2012 - 01:24
Taushetsplikt og respekt med mennesker er viktig. Helse personel som meg, trenger disse verdier. Også det kan skje dersom en person er tydelig ærlig.
Avatar

Re: Er det noen som vil snakke?

juli 26 2012 - 19:13
du er ikke alene om det ;9 jeg er sånn jeg å.. blir veldig fort stille og sier ikke stort.. er veldig skeptisk av meg.. pga har blitt på en måte dumpa av de vennene hadde.. så det hadde vært koselig om kunne prate;)
Avatar

Re: Er det noen som vil snakke?

aug 15 2012 - 09:10
Jeg har det ikke slik som deg, men jeg er veldig flink å støtte folk. Du kan godt prate med meg, jeg er ærlig og holder på alt.
Avatar

Re: Er det noen som vil snakke?

aug 15 2012 - 13:02
Vill gjærne ha noen å snakke med jeg også :) er ærlig og er ganske skeptisk til folk sjøl. Ta kontakt viss du er interessert :)
Avatar

hei

feb 26 2016 - 18:53
jeg vil gjerne snakke
Til forsiden