Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen i Trondheim som vil være min venn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen i Trondheim som vil være min venn?

des 4 2014 - 17:40
Hei! Jeg er ei 22 år gammel dame som har liten omgangskrets. Føler ofte på ensomheten av det å ikke være så sosial. Egentlig så er jeg en veldig sosial person, men på grunn av angst og deprisjon har jeg kommet litt ut av den fine situasjonen der hvor det er lett å få kontakt med folk. Er mye bedre nå enn før, men hender at jeg har dager der jeg ikke ser meningen med livet. (Nå høres jeg sikkert veldig deprimert ut, men det får bare være).. Jeg liker egentlig det meste og er lett å få med på ting. Er veldig glad i trening og spise god mat. Ønsker meg noen å tilbringe litt tid med uavhengig av hva det er. :)
Avatar

Hei

des 12 2014 - 13:37
Jeg vil gjerne bli kjent med deg om du vil det. Er desverre ikke i Trondheim, men sliter med akkurat det samme som du skriver om. Bare send en mld om du ønsker :)
Avatar

Hei

des 12 2014 - 23:05
Jeg er kanskje ikke den personene du søker etter i og med at jeg ikke bor i Trondheim, men hvis du vil ha noen å skrive med så er det bare å legge meg til som venn, har vel egentlig ingen omgangskrets i det hele tatt, men synes det er veldig koslig å prate med folk :-)
Avatar

Hei

des 13 2014 - 05:10
Så hyggelig. Jeg har sendt dere venneforespørsler:)
Til forsiden