Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen der ute som har lyst til å bli kjent?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen der ute som har lyst til å bli kjent?

april 30 2022 - 07:23
Jeg er ei 37 år gammel jente som bor Agder.

Er ei jente som er ekstremt glad folk og dyr. Jeg er kanskje ikke den enkleste å komme innpå, pga tidligere erfaringer, men om du først kommer under huden min og i hjertet mitt, så går jeg herfra til månen og tilbake for at du skal ha det bra.
Jeg er ei som liker å leve i nuet, fortiden må aldri glemmes, og fremtiden kan planlegges, men det eneste som egentlig teller og det jeg har er her og nå.
Kommer fra en liten familie, har en bror og en far, og ei bestemor jeg har kontakt med.
Jeg er veldig glad i å være ute, helst i skogen, sammen med hunden min. Er glad å fotografere natur og dyr.
Jeg er glad i å reise, spesielt i bil eller sitte bak på en motorsykkel. Er ikke så veldig glad i å kjøre bil selv, men elsker å sitte på. Det blir en helt spesiell stemning på praten i bil synes jeg. Da er ikke mobil eller tv i fokus. Det er den gode samtalen som teller. Kanskje litt radio på i bakgrunnen.
Setter veldig stor pris på de små tingene i livet og hverdagen. Jeg er ei som heller setter pris på hverdagsmagien, det å gjøre noe som gjør hverdagen spesiell, ikke at det trenger å være en anledning for at noe spesielt skal skje.
Jeg er ikke den som roper høyest i ett rom med mennesker, men blir jeg først trygg på deg så kan jeg prate som en foss ???? men setter like stor pris på det å kunne være stille sammen. At man ikke hele tiden trenger å snakke, men bare sitte avslappet ved ett lite vann ute i skogen????
Jeg er glad i tvserier og filmer, spesielt dokumentarer eller noe som er basert på sanne historier.

Jeg jobber ikke for tiden fordi jeg fikk innvilget ungufør høsten 2020. Det kom av psykiske ting jeg dessverre har slitt med. Men jeg har kommet langt og jeg setter pris på livet og alt det innebærer ????
Har jobbet i mange år som personlig assistent, i hjemmesykepleien og på sykehjem. Jeg synes det kan være veldig fascinerende å snakke med eldre mennesker. Alt det de har opplevd ????

Vel det var litt om meg, spørr om noe er uklart. Jeg synes det er så viktig å være åpen og ærlig ????

Håper noen der ute har lyst til å bli kjent
Avatar

Så rart

april 30 2022 - 07:27
Alle spørsmålstegnene er smileys
Avatar

Hei

april 30 2022 - 20:16
Gift mann 43 fra agder.
Søker venner.
Rolig litt sjenert liker friluftsliv jakt fiske gå turer mm. Hører fra deg om du vil bli kjent
Til forsiden