Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen der ute,.... i Stavanger? :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen der ute,.... i Stavanger? :)

jan 22 2014 - 05:18
Hei! Dette var litt skummelt, men eg kaster meg ut i det.
Jeg lurer altså på om det er noen der ute som har ønsker seg en god venninne? Det gjør i alle fall eg. Kanskje vi kan bli kjent? 
Er en jente i midten av 20-årene, og bor i Stavangerområdet. Bor for meg selv. Har en fantastisk familie og en katt, men lengter etter noen å være saman med. Hadde vært utrolig kjekt å bli godt kjent med noen. At vi kan bety noe for hverandre, være sammen, gjøre alt frå å gå på kafe, kino, gå i butikker, bare prate, rusle turer, lage mat saman, drive med håndarbeid, slå på tråden eller hva som helst mellom himmel og jord egentlig. Veldig glad i brettspill da, det kan jeg jo nevne. Har drevet med litt forskjellige hobbyting opp i gjennom, men har ingen hobby jeg er "frelst" av akkurat nå.
Har i mange år slitt med alvorlig psykisk sykdom, tenker at det kunne være greit å nevne det. Av og til kan jeg få litt dårlige perioder, men jeg er da meg uansett hvordan denne sykdommen oppfører seg, så håper ikke du blir skremt bort av det. Av og til syk, men de friske sidene er der alltid, og jeg har lært meg å leve godt med ting og tang, men planen er jo selvsagt å bli frisk. Rettere sagt, jeg gir meg ikke før jeg blir frisk, tror det er til god hjelp at jeg er rimelig sta. Har fleire drømmer om framtiden, utdannelse og jobb. Om du har erfaring med sykdom eller ikkje spiller ingen rolle.
Driver på med litt skole innimellom når eg har ork og krefter og plass i hodet til det, skal bli ferdig en vakker dag!
Kan nok være litt sjenert i starten, både fordi selvfølelsen min er veldig lav og fordi jeg ikke kjenner så mange. Så har full forståelse for om du også er litt sjenert og rolig;-) Er nok en ganske rolig person, men blir jeg skikkelig godt kjent med noen kan jeg være ganske så livat;-) Liker å fjolle og fjase, kanskje vi har samme humor?
Er nok først og fremst en venninne(er) eg søker, er litt utrygg på menn, rett og slett fordi jeg aldri har kjent noen. Tja, hva mer skal jeg nevne……er en tålmodig persom i grunn, og interessert både i mennesker og ting som skjer her i verden.
Vi kan jo skrive litt med hverandre, og bli litt kjent på den måten først. Bare å ta kontakt :-)

Avatar

Hei

jan 25 2014 - 18:23
Hei :)
Bor ikke i Stavanger, men Bryne :) Har jobb, og gode kolleger. Men når alle reiser hjem til sitt, føler jeg meg fort ensom. Helgene er værst.
Kunne så absolutt trengt noen å henge med om dagen.
Har bodd på jæren i over 2 år nå, og trodde det med venner ville komme litt av seg selv. Men var ikke så enkelt som jeg først hadde trodd. Er nok litt sjenert jeg også.

Er mann i midten av 20-årene, men er ikke særlig skummel (tror jeg) :)
Avatar

Hei

jan 29 2014 - 01:36
Legger deg til eg, håper det er greitt:-)
Avatar

Hei silkepiken.

mars 16 2014 - 01:37
Jeg er ei jente i midten av 20 årene som bor i Sandnes. Jeg leste innlegget ditt å synes du virker som ei veldig grei jente og at vi har mange ting felles. Jeg er ei rolig jente som ønsker ei venninne å finne på ting med, jeg er også glad i forskjellige hobbygreier og har en katt :) Jeg sliter i tillegg med noen milde psykiske plager men er veldig oppegående og går på skole om dagene. Håper jeg hører fra deg :)
Til forsiden