Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen alenemødre i Bærum/Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen alenemødre i Bærum/Oslo?

sep 6 2013 - 10:51
Hei, Jeg er en ung dame på 35år. Jeg bor like ved Oslo og er
alenemor til en gutt på 9år. Jeg synes det er vanskelig å komme i kontakt
med andre på min alder pga jeg sliter med angst..
Jeg er en positiv og ellers oppegående jente, men det er dager jeg føler meg trist og håpløs. Jeg skulle gjerne hatt en venninne jeg kunne snakke med, gå tur med, dra på shopping, kino, eller bare være sammen og ha det hyggelig. Gjerne en venninne som også har barn og vet åssen det er å være alene..da kan vi kanskje hjelpe og støtte hverandre, hvis en av oss har det vanskelig. Håper noen kjenner seg igjen...hilsen, Caroline33.
Avatar

hei....

okt 16 2013 - 01:45
hei,
er en alenemor på 29 år, fra Oslo som ser etter nye venner og nettverk(menn/kvinner) for å kunne få hverdagen gå enda hyggeligere.
Jeg har en gutt på snart 2,5 år. Er opprinnelig fra Iran, men har bodde de siste 15 årene her i landet. Trives veldig godt med det livet jeg har nå, men hadde vært enda bedre om jeg hadde funnet og møtt noen nye venner/nettverk(uansett kjønn)

har sendt deg venneforespørsel;)
Avatar

mor till 2

okt 17 2013 - 10:49
Hej. Jag är 34 år och har idag samboer. Men jag har varit ensamstående till mitt första barn så vet hur det är.. Jag bor i lysaker. Skickar en vänfråga till dej!
Til forsiden