Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

sep 22 2017 - 21:56
Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?
Avatar

hei

sep 22 2017 - 22:03
Har snakket med flere her inne men mister kontakt etter hvert med de fleste. Har møtt et par som jeg har blitt god venn med så er bare å stå på :)
Avatar

re:hei

sep 23 2017 - 20:30
Sliter med det samme...
Tar ofte kontakt med folk, sender et par meldinger frem og tilbake men så bare tar alt slutt, mister litt lysten på å bruke siden på grunn av det..
Men er jo noen som får det til, bare stå på som kommentaren over her sier :)
Avatar

Hei

sep 23 2017 - 21:06
Jeg er ny her inne....så vet ikke helt. Har bare pratet med to personer til nå. Men det virker ikke kjempelett akkurat. Hvor er dere fra?
Avatar

hei

sep 24 2017 - 01:53
Det kommer vel litt an på personene du møter her, noen kommer jo veldig godt overens mens andre er stopp etter bare en melding...
jeg er fra Sogn og Fjordane :) du da?
Avatar

....

sep 24 2017 - 08:23
Kristiansand, vet liksom ikke helt hva man skal snakke om etter å ha spurt de opplagte spørsmålene som hvor du bor og hva du driver med osv. Så stopper det liksom opp på den andre siden også.
Avatar

...

sep 24 2017 - 20:58
Har kommet i kontakt med flere her inne, men samtalen «dør ut»
Syntes det er ganske vanskelig å komme i kontakt med folk her inne
Avatar

Re: Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

sep 24 2017 - 21:18
Hei Blomsterjenta. Jeg vet ikke hva dine utfordringer i livet er, men jeg vil gjerne skrive med deg. Så legg meg til som venn hvis du er interessert. Jeg er online hver dag.
Avatar

..

sep 24 2017 - 22:11
Merker også fort at samtalene "dør" ut..
Noen skiver bare takk for at du kommenterte innlegget eller at du la meg til som venn så hører man ikke mer..
men nå skal det sies at denne siden er veldig tungvin i bruk, hvertfall min erfaring..
Avatar

Møtt noen

sep 25 2017 - 09:41
Er en gutt på 22 fra Oslo som har vært medlem her en god stund ^^
Har snakket med en god del forskjellige mennesker her inne og møtt et par som jeg holder kontakt med fortsatt. Det er veldig vanskelig â holde en god samtale og interessenivået oppe når alle samtalene går på mail :/ Har funnet ut at det er lettere å holde kontakten hvis man legger hverandre til på snap, facebook eller et spill man spiller sammen :)

En annen ting å tenke på, er at mange her inne har litt andre personlige problemer, som gjør at de ikke tør sende meldinger etter at de har lagt deg til som venn, eller det faktum av at du ikke får beskjed at noen har sendt deg mld, som gjør at en del glemmer sjekke siden ^^
Avatar

.

sep 26 2017 - 12:58
Hei har samme problemet sjølv har brukt sida sia i sommer har 4 venner her hadde kontakt med noken i en par veke ca allt dat ut for nokre veker sia er frå sogn og fjordane eg og
Avatar

.

sep 26 2017 - 14:57
Har også hatt utfordringer med å snakke med folk og beholde kontakten, men har fått noen ordentlige gode venner her, fant faktisk kjæresten min her så det er bare å stå på og ikke miste håpet så ordner alt seg :)))
Avatar

Re: Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

okt 1 2017 - 13:51
Ja :-P
Avatar

Holaa :D

okt 1 2017 - 15:46
Haha, ja! Men er jo ikke så rart da. Er ikke alltid man blir venn med de man møter irl heller ;) Også må jeg innrømme at det føles litt merkelig pga hvordan det starter (online). Men jeg har funnet to stykker her inne som jeg har snakket med og møtt flere ganger, og som jeg nå regner mer som venner enn bekjentskaper. Så det er veldig mulig! :D Man må bare legge sjela si litt i det ;)
Avatar

Hei!

okt 3 2017 - 15:15
ja :)
Avatar

Re: Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

okt 7 2017 - 03:49
Legg meg til, m24
Avatar

35 år fra Asker

okt 7 2017 - 10:34
Hei! Noen her fra Asker, Bærum eller Drammen området?
Avatar

Ja det er det.

okt 7 2017 - 11:15
Jeg bor i Drammen og er 44 årig mann. Liker å gå turer,spille gitar spille billiard og mye annent. Det er bare å ta kontakt. Jeg har vært her inne i mange år,og har faktisk funnet en kamerat,men akurat nå er han på ferie. Er uføretrygdet og har plenty med tid og interesser til overs.
Avatar

Nye venner

okt 10 2017 - 06:20
Ny i Trondheim, og vil bli kjent med nye folk.
Jente 19 år
Avatar

?

okt 10 2017 - 15:28
Men hva får man ut av å skrive på en tråd som denne? Om noen svarer en,se det er slett ikke sikkert!
Avatar

Re: Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

okt 15 2017 - 11:39
Å finne venner er alltid vanskelig uansett for noen personer
Avatar

Ja!

okt 15 2017 - 14:22
Jeg har veldig vanskelig for å få venner. Problemet mitt er at jeg innerst inne hater alle som jeg synes kommer litt for fort innpå og da har det liksom gått i dass allerede.
Hvis det er noen her som genuint er interessert i andre mennesker så er det bare å ta kontakt, fordi jeg er en ganske hard nøtt.
Avatar

Ja

des 4 2017 - 07:15
Hva med deg, trådstarter...?:)
Avatar

Nå må jeg nesten bare spørre..

jan 14 2018 - 20:07
Er der noen her inne som faktisk tar seg selv i å ikke være så flinke å opprettholde kontakt, kanskje ikke så flinke å spørre vedkommende om dem selv, at det ikke alltid er motparten sin feil? Altså.. Har selv lagt merke til at mange samtaler bare dabber av og folk forsvinner, men det er ikke alltid den andres feil. Noen ganger er man rett og slett for oppslukt i seg selv og mange slår meg som egosentriske, selv om så klart ikke alle er det. Jeg kan jo ikke si noe om dere i denne tråden, for jeg vet jo ikke noe om dere og for alt jeg vet, kan det hende det er flere greie og kjekke mennesker her inne, men på den andre siden kan det hende man ser feilen hos andre og sjelden hos en selv. Noen ganger har man rett, noen ganger har andre rett og alt er ikke svart hvitt.

Jeg kunne gjerne tenke meg bli bedre kjent med flere mennesker, men jeg skjønner også at ikke alle klarer å fortsette inne på denne siden, at de har vanskelige dager og slikt. Viktigste er vel om man har noen form for kjemi, om vedkommende er seriøs når det kommer til vennskap og så er det så klart veldig spennende å møte mennesker man over lengre tid har fått en god kontakt med. Jeg kan forsovet forstå at det ikke er så veldig fett om man lenge har opplevd vedkommende som interessant og så forsvinner denne personen helt ut av det blå, men det er dessverre sånt som kan skje her inne.

Hvis noen vil skrive med meg, så kan de legge meg til, men da må det gå begge veier :)
Avatar

Hei

jan 16 2018 - 12:47
Legg meg gjerne til, om du vil :-) Jente 20 år
Til forsiden