Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det ingen som vil møte meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det ingen som vil møte meg?

nov 2 2018 - 13:31
Jeg har tatt kontakt med flere her inne og skrevet flere meldinger. Men ingen vil møte meg og jeg føler bare at jeg ikke er bra nok. At jeg ikke får til. Også blir jeg bare så innmari lei meg siden jeg er altfor følsom og alt går så altfor innpå meg. Liker ikke følelsene mine siden de er bare onde.
Avatar

Re: Er det ingen som vil møte meg?

nov 2 2018 - 13:47
Tror ikke du skal ta dette som at det har noe med at du ikke er bra nok å gjøre. Du er helt sikkert bra nok!

Men mange her inne har sine egne ting å stri med, som angst, depresjon og f eks kan det være vanskelig å møte andre. Som eksempel kan jeg nevne at jeg for en tid tilbake hadde avtale med ganske mange herfra som alle sa de ville stille opp på og spise sammen på Egon i Oslo. Jeg sto og ventet til avtalt tid og godt over det, det kom INGEN.
Avatar

Re: Er det ingen som vil møte meg?

nov 2 2018 - 16:22
Dette forumet er ekstremt rart også, du får ingen notifikasjon, hverken her eller på email om noen sender deg melding. Du får BARE notifikasjon om noen sender en vennemelding.

Jeg som har null tålmodighet ble ganske lei dette selv. Jeg har kommet til deg poenget hvor jeg bare gir folk nummeret mitt og sier de kan begynne å sende meldinger til meg. (siden det er ikke alle som har f.eks facebook for å snakke på messenger).

Og så er det som akershusøst sier også, folk her.. noen er klar for det og andre er ikke. Folk kan komme hit når de føler de trenger det og om ting går bedre kanskje forsvinne? Noe kan høres lett ut og annet ikke. Jeg håper jeg aldri ender opp ventene på egon uten at noen sier ifra at de ikke klarer det.. men jeg forstår også hvor vanskelig den beskjeden kan faktisk være å GI.

Jeg er klar for å begynne å få venner, mitt eget nettverk og få denne sosiale angsten under kontrol. Det var en gang så ille for meg at jeg ikke klarte å gå i butikken uten mannen min. Jeg klarte ikke å si "ja takk" eller "nei takk" til poser engang. En gang var det så ille, men det å få venner er ikke bare bare som voksen. Så her er jeg.

Og bor du i nærheten av Oslo så treffer jeg deg gjerne Ida Sofie!
Avatar

hei på deg :)

nov 6 2018 - 01:46
Jeg har skrevet til mange over lang tid her og ingen skrev tilbake til meg. Jeg er kronisk syk hjemme alene og savner kontakt med mennesker :(
Avatar

Re: Er det ingen som vil møte meg?

nov 6 2018 - 02:47
At dere gidder.
Avatar

Hei

nov 6 2018 - 20:51
Jeg har lagt deg til som ven, men får ingen svar fra deg. Så da bliver det svært at møte deg.


Hilsen Kim
Avatar

@VoffVoff

nov 6 2018 - 22:29
Hvorfor gidder du? Oppriktig spørsmål!
Avatar

Hei!

nov 8 2018 - 13:47
Det kan nok være mange årsaker, men en ting kan rett og slett være at denne nettsiden ikke virker som den skal. Jeg har f.eks flere ganger fått melding, hyggelige meldinger som jeg svarer like hyggelig på, men mottar aldri noe svar på det igjen. Jeg synes det virker ulogisk at noen tar seg bryet med å ta kontakt for å etablere nye vennskap, for å så ikke respondere på svar igjen. Videre kan det være at noen rett og slett er uhøflige, bare slutter å svare om de føler for det. Noen kan glemme av denne siden og at de har skrevet med noen, eller at de ikke tørr likevel å bli kjent med nye folk. Du må i alle fall ikke konkludere med at det er deg det er noe i veien med!
Avatar

Hei!

nov 8 2018 - 17:58
Prøvde å skrive til deg for en stund siden, men fikk jo ikke noe svar.
Avatar

hei:)

nov 10 2018 - 19:13
hei, har sendt deg melding:)
Avatar

Hvor?

nov 10 2018 - 23:38
Hei! :)

Hvor bor du?
Avatar

Re: Er det ingen som vil møte meg?

des 1 2018 - 23:16
Hvor er det du bor? Bor selv i Fredrikstad.
Til forsiden