Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det andre godt voksne her som vil finne venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det andre godt voksne her som vil finne venner?

juli 5 2016 - 10:50
He, jeg er en voksen dame og vil finne venner nærmere alderen min. Jeg ser at det er mest unge som legger ut her :-) Er det noen i moden alder?
Ta kontakt i tilfelle. Sommerhilsen til alle som leser
Avatar

godt voksne...

juli 5 2016 - 12:42
Hei! Ikke så mange av oss nei, men jeg er en dame på 57 år. Hvis du legger meg til som venn, så kan vi jo snakke litt privat, og se om vi finner tonen....


Avatar

Hei igjen

juli 6 2016 - 20:48
Meldte litt med deg før Marina58. Er 53 selv og bor i Oslo. Litt til og fra med meg i sommer, men vi kan jo holde kontakten om du legger meg til som venn..
Avatar

hei du

juli 9 2016 - 13:40
jeg er 52 år.snill og grei,er oppegående men sliter litt som de fleste her inne,ønsker en god veninne å snakke med,kansje besøke hvis kjemien er der,liker turer i skog og mark,teater,musikk,dyr,maleri og kunstutstilling,se tegnefilmer,komedier og drama,jeg jobber to dager i uka og er verge for tre søte flyktn.gutter.skriv da vel-
Til forsiden