Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomheten i Trondheim!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomheten i Trondheim!

juli 28 2016 - 21:46
Hei! er en kar på snart 29 år som leite ætter noe bekjente å jabb med! er egentlig oppvokst i Trondheim, men har på mine siste 9-10 år ikke vært i Trondheim i det heletatt! Har akkurat kjøpt mæ bolig her i byen, og merka akkurat att venner... det var det stor mangel på! når jeg tenker meg om, så har jeg typ 0 Stk! Og man starte å kjenn på att det blir jævlig ensomt når den eneste formen for sosialt nærvær blir med mobilen!

Litt om mæ, E en kjæmpe rolig kar som foretrekke å ut å gå tur, eller en film eller 2, isteden for å ut å drekk sæ drita! noe som sikkert er grunnen til att man ender opp aleine! har fått høre att man må jo nesten ut å drekk for å møt folk, men dette med å drekk, d orke æ itj! va ferdigfesta når æ va 18 ! :p

Har selvfølgelig blitt bitt av denne pokemon go bakterien, så jeg er veldig mye ute for tiden.. alene :P Om det er noen her som spiller, og som vill ut å gå en tur, for all del si i fra! ( tiller området )

Har slitte med sosial angst hele livet, og hatt problemer med å være sky osv, Dog, dette er noe jeg ikke sliter med den dag i dag! Leite egentlig etter 2-3 veldig gode venner, isteden for 20 bekjente!

Uansett, om noen føler for å jabb, eller ka som helst, ta kontakt! vært kos å snakk med ett menneske for en gangs skyld! :P
Til forsiden