Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom

aug 23 2020 - 18:59
Bor i Oslo og blir snart 35. Liker å gå på café,sykle,gå turer,gå på museum,spille minigolf og går på kino. Har prøvd å finne meg nye venner her men,det er at noen svarer litt også plutselig slutter å svare. Er det noe galt med siden? Noen andre som også opplever det? Er dette feil sted å finne venner. Har prøvd aktivitetsvenner men,skjer noe feil når jeg prøver å melde meg inn der. Rop ut hvis noen vil bli kjent. Føler meg mye ensom og alene. Veldig deprimert av det...
Avatar

Systemfeil

aug 23 2020 - 19:19
Hei, det kan virke som det er en del hull i systemet her - som gjør at meldinger kan falle ut og ikke komme frem. Jeg har ikke vært her så ofte og så mye før, men det har vært en god del på ulike forum som har uttrykt at det fungerer litt dårlig her. Aner selvsagt ikke volumet på dette, men det forsterker den opplevde tregheten her.

Jeg frykter også at en del her kanskje blir litt oppgitt pga tregheter/bortfall, og trekker seg litt unna forumet.

Videre kan det virke som at dialog på forumsidene kommer litt i rykk og napp, som om det buffres en stund, så legges ut. Evt at det skal leses av administratorer først.

Nå er det jo vanskelig å si hvor mange som er aktive her (ikke noe telleverk på pålogget eller lignende), men det virker som det er litt dødt her. Noe som indikerer litt få brukere selvsagt.
Til forsiden