Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom student i 20 årene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom student i 20 årene

nov 30 2015 - 00:16
Hei!
Jeg er ei jente på 20 år. Studerer i Oslo og er generelt ensom. Jeg studerer og har bekjente medstudenter men ingen som jeg kan være med på fritiden. Har heller ikke så mange venner igjen der jeg opprinnelig er fra da de er i et miljø som ikke er så sunt. Jeg er veldig omsorgsfull, snill og elsker å være med andre mennesker! Har også en utrolig snill og god kjæreste, men han studerer dessverre i Lillehammer og da blir det fort ensomt i ukedagene. Send meg gjerne en venneforespørsel hvis du er i samme båt, eller bare vil utvide det sosiale nettverket! :-)
Avatar

Re: Ensom student i 20 årene

nov 30 2015 - 00:18
Sendt deg en venneforespørsel og melding :-)
Avatar

Re: Ensom student i 20 årene

nov 30 2015 - 16:49
Sendt deg venneforespørsel og melding :)
Avatar

Re: Ensom student i 20 årene

des 10 2015 - 22:46
Hei!
Er en jente på 22 i litt samme situasjon, sender deg en venneforespørsel :)
Avatar

Ensom Jente 19 år

des 21 2015 - 03:02
Hei. Jeg er 1996, 19 år. Studerer i Oslo og din beskrivelse passer akkurat min situasjon nå livet også. Har en kjæreste som bor med meg i Oslo, men han har mange venner og for meg som sitter igjen alene føles det ofte ensomt. Nesten alle mine venner fra hjemstedet mitt har tatt friår og har blitt en gjeng. Jeg får sjeldent lett kontakt med dem, og ikke vite når det skjer noe.
Har sendt deg en venneforespørsel :-)
Til forsiden