Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom sommer? Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom sommer? Trondheim

juni 7 2014 - 03:03
Hei! Har ingen klare planer for sommeren. Alle jeg kjenner er i militæret eller bortreist. Føler jeg trenger å bli kjent med nye folk også, da jeg ikke har så veldig mange "gode" venner igjen som jeg kan snakke om alt med... Gruer meg faktisk litt til sommerferien (som allerede har begynt).

Jeg er ihvertfall 20 år og akkurat ferdig med 1. Året på studiet her i trondheim :)

Om noen vil prøve å bli bedre kjent på nett eller møtes så hadde det jo vært toppers! Legg meg til, så kan vi prates litt først.r
Avatar

Hei

juni 24 2014 - 21:16
Hei. Jeg er 21 år og søker nye venner, er veldig ensom selv fortiden, bor et par timer unna Trondheim da, men er der ofte :)
Avatar

Re: Ensom sommer? Trondheim

juli 5 2014 - 14:00
Hei! :) Jeg er 22 år og bor like utenfor Trondheim (20 min) og skal studere fra høsten av! Merker vel det samme som deg at alle er bortreist og det er få å være med og finne på ting sammen med! Jeg har ikke den store omgangskretsen (har vel 3 venninner jeg bruker å være med) og kan til tider føle meg veldig ensom, selv om jeg har samboer. Vil jo ikke bruke tiden hans hele tiden heller!

Om du er interessert så bare ta kontakt! :)
Til forsiden