Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom sommer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom sommer

juli 14 2020 - 23:31
Hei dere.

Sitter på hytta og hører latter fra nabohytta, her er det stille. Skulle gjerne vært noen å snakke med her også.

Jeg er en mann på 50år, har samboer og 2 barn. Dessverre er det er det helt dødt mellom meg og min samboer, så vi snakker ikke sammen lengre. Barna begynner å bli store og er ute med sine venner. Og her sitter jeg alene og sutrer.

Kanskje finnes det noen der ute som også sitter alene og sturer, kanskje vi kunne snakkes, kanskje bare nett først..

Veldig hyggelig om noen svarer en litt ensom 50åring.
Avatar

Re: Ensom sommer

juli 21 2020 - 09:22
Hei.
Jeg har opplevd kriser i samlivet og samlivsbrudd selv. Er 52 år gammel og mann. Når dere ikke snakker lenger med hverandre, da er det gått langt. En knallflink familieterapeut anbefalte meg en bok fra en amerikansk parterapeut ved navnet Dr. John Gottman, "Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold". Kan anbefales på det varmeste. Der kan du lese om de fire apokalyptiske ryttere som kan hjemsøke et forhold. Den siste er tausheten, når man ikke snakker mer med hverandre. Som oftest er det mannen som slutter å snakke. Men vanligvis kommer først de tre andre ryttere, nummer tre er forakten, og den er mest ødeleggende. Det finnes også Gottman-kurs, i tilfelle dere eventuelt har lyst å prøve å reparere forholdet. Kan bare anbefale familiekontoret, i mitt tilfelle fikk jeg god hjelp i Vest-Telemark.
Føler meg ofte ensom selv, og grubler mye. Håper du får det bedre.
Avatar

Re: Ensom sommer

juli 24 2020 - 12:25
Takk for svar og råd.
Avatar

Re: Ensom sommer

aug 6 2020 - 01:16
Jeg kunne tenke meg det samme som deg.
Er du interessert i å prate på chat?
Avatar

Hei.

aug 22 2020 - 02:09
Jeg kunne godt tenke meg noen å prate med. Jeg er i en litt annen situasjon enn deg, men vi kan jo ha mye til felles fordet? Bør i Drammen er barnløs mann på 47. Ufør med syk x som jeg er unværlig venn med. Treffer en annen mann på sidetmedord men det er for skjeldent vi treffes. Jeg sender deg en venneforespørsel. Mvh Frode.
Til forsiden