Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom småbarnsmamma Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom småbarnsmamma Kristiansand

jan 7 2015 - 19:05
Jeg er en jente(dame) på 30 år som er alene med et barn. Jeg har ingen nære venner og føler meg alene og ensom i hverdagen.

Jeg har ikke mulighet til å være spontan, jeg går ikke på byen o jeg må være hjemme med mitt barn om kveldene.
Det er ikke lett å få nye venner når hverdagen er slik.

Jeg savner noen å prate med, noen som jeg kan sende en melding til når det har skjedd noe morsomt eller rart, noen å diskutere med, spille spill med, gå turer med...ja jeg savner en skikkelig god venn.

Noen som føler seg truffet?
Avatar

Re: Ensom småbarnsmamma Kristiansand

jan 10 2015 - 22:41
Du får mer än gärna skriva till mig, jag är i nästan samma situation, alla mina vänner är singlar och är på party hela helgerna medan jag endast är i ksola/på jobb/med barn...inte lätt att vara social och spontan då inte! Vore kul att skrivas lite om du har lust :) Sänder en vänförfrågan :)
Avatar

Jeg savner også en slik venn

feb 1 2015 - 20:05
Det er alltid mye gøyere når man oppleve noe artig, å dele det med noen. Så kjenner meg godt igjen i det du skriver.
Hvis du vil så er det bare til å legge meg til/sende meg en melding.
Åpen for å prate om det meste :)
Avatar

Hei, du!

feb 7 2015 - 23:54
Er ei 23 år gammel jente fra Finnmark som kom ned t Kristiansand i høst for å gå på skole. Men da æ slit veldig med å komme i kontakt med folk blir ensomheten stor... E sjeldent ute på byen (lite interesse for det), så blir mye hjemmesitting, trening og div. Send mg gjerne ei melding her inne! : )
Avatar

Re: Ensom småbarnsmamma Kristiansand

feb 12 2015 - 21:14
Er 38 år ung/gammel gutt/mann fra Evje og sliter med å bli kjent med nye mennesker. I tillegg trives jeg best blant jenter. Har aldri hatt så mange mann som venn stort sett jenter. Etter jeg har flyttet til Norge har jeg mistet alle kontakt med venner i Nederland. Er en rolig person som ikke lenger feire helgen på puben. Savner også noen jeg kan sende melding. Spille spill, se på film, spise middag osv osv. Bare sendt meg melding om du kan tenke deg å komme i kontakt med meg.
Avatar

Re: Ensom småbarnsmamma Kristiansand

feb 27 2015 - 10:08
Hei

Håpet å unngå å komme hit men noen ganger må en innrømme at en trenger litt hjelp utenfra. De fleste venner og venninner er veldig opptatt i forhold og slikt, og jeg vil helst ikke bruke for mye tid alene til tross for at det meste jeg gjør krever at ingen forstyrrer meg. Uansett, 29 år ung mann. Prøver å melde meg på forskjellig ting så jeg møter nye mennsker, men sliter litt med motivasjon og energi av en eller annen grunn. Så jeg tenker at jeg helst vil starte smått som dette.

Jeg liker å spille spill (mye), snakke om masse rart (som regel dype ting), gå turer med kamera og ta bilder osv. Prøve å bli venner kanskje?
Avatar

Re: Ensom småbarnsmamma Kristiansand

april 8 2015 - 09:58
Hei! Jeg er en 21 gammel jente som er bosatt i Kristiansand. Jeg kunne godt tenkte meg å bli kjent med deg! Jeg har ikke barn selv, men kunne tenke meg å få noen venner som ikke er så "ville". Jeg er sjeldent ute på byen, og jeg liker godt å tilbringe kveldene hjemme. Om du syns dette høres greit ut, håper jeg du tar kontakt. Jeg er klar for både å spille spill og gå turer! :)
Til forsiden