Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom sjel - savner venn(er)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom sjel - savner venn(er)

nov 19 2020 - 23:34
Jeg er en mann på 35 år som sårt savner en venn, flere venner, jeg kan prate med og gjøre hyggelige ting sammen med. Det er veldig sårt og vondt å innrømme ovenfor seg selv at man ikke har venner, men den erkjennelsen må til for å gjøre det jeg gjør nå ved å skrive her. I disse korona tider så blir ensomheten enda mer fremtredende ettersom samfunnet delvis eller helt stenger ned. Tilbudene jeg bruker i hverdagen har begrensninger i åpningstider og aktiviteter. Jeg ser det er flere som sliter med det samme som meg, og det gjør det lettere å forstå hverandres situasjon. Jeg har sosial angst og ADHD, hvor førstnevnte er en stor hindring i nettopp det å skape seg et nettverk. Jeg bor selv i Vestfold og Telemark fylke, nærmere sagt Larvik. Så jeg vil gjerne få kontakt med noen som bor her eller nedre deler av Viken eller Oslo. Jeg tar gjerne imot henvendelser fra andre deler av landet også, da jeg gjerne kan ha noen nettvenner også, i tillegg til de jeg har litt kontakt med her inne. Jeg ønsker både menn og kvinner som venn. Jeg kommer generelt bedre overens med kvinner, og det skyldes oppveksten med kvinnelige rollemodeller og trygghetspersoner og at jeg er et følelsesmenneske. Mine interesser er: sjakk (brettspill generelt), biljard, film, lage og spise god mat, gå turer, være ute i naturen, liker dype samtaler, fotball og sport generelt.

Håper noen der ute tar kontakt og vil bli kjent med meg.
Avatar

Hei

nov 20 2020 - 19:42
Ville bare gi litt moralsk støtte og rose deg for åpenheten! Du virker som en fin fyr, bor sentralt, det tar nok ikke lange tiden før du blir kjent med folk :) Hadde du hatt interesse for gaming så kunne jeg blitt nettvenn :P God helg!
Avatar

Takk for gode ord :-)

nov 21 2020 - 17:51
Jeg setter stor pris på din moralske støtte. Og ellers takk for gode ord.

Nei, jeg er ingen gamer. Men send meg gjerne melding hvis du vil. :-)
Til forsiden