Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom singel mann

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom singel mann

jan 29 2013 - 14:53
Heisann!

Datt over denne siden etter litt surfing. Så et ptogramm på TV om andre som var ensomme og tenkte dette er et forsøk verdt.

Jeg er en mann på 50. Har vært skilt i mange år og som så mange andre i samme situasjon har opplevd, forsvant vennene en etter en etter samlivsbrudd. Selv om jeg har en sønn, tar ensomheten overhånd av og til. Man venner seg vel aldri helt. Nå har min sønn reist utenlands for ett år. Har nær familie og er ikke alene, men savner en å snakke med, finne på ting med og ha det koselig med. Kanskje en kvinne i "samme" situasjon og kanskje kan det utvikle seg til noe mere.

Er ikke satt, men innelivet har kanskje satt et preg på meg. Byen har aldri fristet på egen hånd. Har et normalt kjekt utseende (tror jeg) litt kraftig men vil gjerne gå turer og være aktiv med DEG. Blond, blå øyne, ikke altfor blåøyd. Sporty og impulsiv til tider.

Liker hjemmekos og savner nærhet.

Kanskje er det en der ut i alderen 45-60 som vil ta kontakt?

Seriøs mann håper på svar.
Avatar

Hei

jan 31 2013 - 20:41
Hei Sann, jeg også så den på tv, så meldte meg inn,.. også enslig kvinne bor i Oslo , nesten samme alder som deg,har en sønn student og bor også i Oslo. savner nærhet og venner, jeg glad i trening , lesing og kino...
Kanskje vi møtes over en kopp kafe en gang ...?

Mvh
Sofi
Avatar

Helg

feb 1 2013 - 10:15
Hei igjen Osloman 1, er bra med deg ? Hav skal du i helga ?,..
hyggelig om vi møtes kanskje?
Ha fin helg!
sofi
Til forsiden