Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom, og spesiellt i Jula

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom, og spesiellt i Jula

des 23 2016 - 13:34
Hei, Noen andre som føler seg uendelig ensom nå rett før Jul ?

Tiden før Jul føler jeg at det er et stort ork å tenke på hva jeg må gjøre. Tiden ruller av sted i et eneste stort kjøpe, stresse, sende, kjøre, vaske, pynte, bake, strykekaos. Og for hvem gjør jeg det egentlig for ? Når man egentlig er ganske så alene??? Innerst inne føler jeg det er bare vondt, en enorm stor påminnelse om alt det jeg savner. Et savn av familie, venner, varme, langbord, latter og hyggelige samtaler. Og 100% tilstedeværende venner. Jeg ruller opp og ned på Instagram kontoene og ser alle de vakre perfekte bildene, av julebakst, pyntede trær og hjem, gledelige utrop og ja vi gleder oss alle sammen bare så innmari til Jul. Blææ!!! Jeg står opp og kjenner ingen glede, selv om solen skinner. Helt ærlig er jeg helt blank. Det er bare veldig veldig tomt, og det er veldig rart med tanke på at jeg har en stor familie. Men det er en splittet familie hvor mange sjeldent kommer overens, en tung bagasje med mye vold, angst og lidelser har satt sine dype dype spor.I mange av oss, også i meg. Av frykt for å bli avvist lar jeg være å ringe og når jeg ringer tar ingen telefonen. Alle har så mange avtaler, liten tid og ja livet er alltid i veien. Hvorfor er det sånn ??? Jeg har sagt mer enn en gang "jeg trenger ingen gaver, alt jeg ønsker er litt mer tid, kvalitetstid" Jeg kjenner tårene presser på når jeg skriver om det, for det er jo ikke sånn at jeg sier det rett ut til noen, det tør jeg ikke. Og hadde jeg sagt det til noen, hadde jeg da fått flere telefoner, hadde noen kommet inn døren til Jul og gitt meg den kvalitetstiden jeg så enormt savner ???
Avatar

Hei

des 23 2016 - 17:34
Føler meg ikke akkurat ensom men savner tilhørighet med noen som forstår. .det er nok ikke like idyllisk som det ser ut på bildene for er nok endel som har en fasade. Opplevd det selv med familien til eldste. Å ingenting var feil med de bare alle andre. De som burde skamme seg.
Koser meg alene å prøver ikke tenke på hva alt alle andre Gjør; )
Tenker på deg da :) tenk på deg selv og gjør noe som du liker og får deg til å føle deg bedre.
Håper d går bra og lykke til :)
Avatar

Re: Ensom, og spesiellt i Jula

des 24 2016 - 18:11
Jeg pleide å føle meg rimelig ensom tidligere når jeg bodde borte og var alene i jula.

Men de siste årene har jeg valgt å se på det som kun en ferie, hvor jeg ikke feirer, ikke har julepynt, og ej eller julemat. Da blir det mye enklere, så nå kjenner jeg ikke noe savn lengre. ;-) (I tillegg er det god økonomi - man får mindre pengebruk!)

Vil man være trist, så blir man trist ... Det går mye på innstilling.
Til forsiden