Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom og ønsker venner i oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom og ønsker venner i oslo

mars 29 2015 - 23:56
Jeg er en jente på 19 år i Oslo som har veldig få venner. De jeg har kan jeg bare finne på noe med hvis jeg tar initiativet og det er sjeldent at de kan fordi de tydligvis har så mange andre venner. Dette er veldig tungt og jeg føler meg ofte veldig ensom fordi ingen kontakter meg eller viser interesse for å være med meg. Dette er synd da jeg er utrolig glad i å være sosial og være med mennesker. Har så lyst til p møte nye folk og få et sosialt nettverk. Jeg har også mistet mye av nettverket jeg hadde de siste årene fordi jeg har slitt psykisk. Det begynner å gå bra, bortsett fra den tunge ensomheten jeg ofte kjenner på. Er det noen i samme situasjon her?
Avatar

Hei

mars 30 2015 - 12:28
Hei!
Gutt på 20 år.
Kjenner meg igjen i det du skriver, og er også ensom og har heller ikke så mange venner. Bor på Nesodden, en halvøy ved Oslofjorden.
Til forsiden