Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom og Forlatt Ungmann som søker etter venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom og Forlatt Ungmann som søker etter venner

april 13 2020 - 03:24
Hvorfor er det så ekstremt vanskelig å finne venner på sin egen alder som vil treffes, snakkes osv. Er jo 7 milliarder mennesker på jorda eller mer, har jeg gjort noe forferdelig galt når jeg ikke finner venner iblant 7 milliarder mennesker eller mer om det er så at jeg har gjort noe galt eller sagt noe sårende så kan man eventuelt rette opp sakene å be om unnskyldning osv.

Ensom og Forlatt Ungmann på 27 år ifra Alta i Finnmark, Nord Norge
Avatar

Re: Ensom og Forlatt Ungmann som søker etter venner

april 18 2020 - 06:13
hmmm.... Ofte føler jeg vi mennesker går etter "like-barn-leker-best" -prinsippet når vi danner vennskap. Vi trives som regel med de som er mer eller mindre lik oss selv. Særlig når det gjelder holdninger og hvilken verdier vi verdsetter i et vennskap. For eksempel for noen er ærlighet det viktigste i et vennskap, mens for andre er harmonien mer viktig. Vennskap er vanskelig uansett hvem det måtte være.

Så du behøver ikke å ha gjort noe galt som du må unnskylde deg for.
7 milliarder mennesker i verden med 7 milliarder hjerner, med billionervis av forskjellige tanker og opplevelser. Noen mer lik enn andre, det er de vi trives best med.
Avatar

Hei

april 23 2020 - 21:30
Vet hvordan det føles) :
Til forsiden