Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom med hytte og jaktterreng

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom med hytte og jaktterreng

juli 25 2019 - 14:12
Hei,
Jeg er en veldig ensom mann på 31 år, jeg er fra Oslo, men kommer til å bo mest på hytta i Telemark fremover. Jeg har vært ensom veldig lenge, og jeg har utfordringer med angst/panikkangst og depresjon.

Det er en enkel hytte med solceller og uten innlagt vann, men det er et fantastisk turområde og jeg disponerer eget jaktterreng med mulighet for småviltjakt. Hytta har egen hems, med god plass og privatliv. Jeg er ingen jeger selv, men kunne tenke meg å lære.

Jeg ønsker å invitere dem som vil, til å besøke meg på hytta. Her er det turmuligheter rett utenfor døren, fantastisk område hvis du har hund, jeg har selv en valp på snart 5 måneder. Hvis du i tillegg er jeger, så hadde det vært veldig morsomt å lære om det.

Hvis du ikke er jeger, men bare ønsker å ha noen å snakke med, gå på tur med, eller rett og slett ha litt ferie på fjellet, send meg en melding. Alder/kjønn spiller ingen rolle, så lenge vi kan ha en hyggelig samtale sammen :)

Kristian /Stellar1
Til forsiden