Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom mann

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom mann

juni 15 2019 - 19:32
Jeg er en mann på 37 år som vokste opp med skilte foreldre. Noe som resulterte i en haug med skolebytter. Både barneskoler og ungdomskoler. Da ble det vanskelig å bygge noen ordentlige vennskapsforhold. Noen venner hat jeg hatt men det har sklidd ut opp gjennom årene. Jeg har slitt og sliter ganske bra psykisk med angst og depresjoner etter mange (for meg) traumatiske episoder de siste 10-15 årene. For 6 mnd siden bestemte kona seg plutselig for at hun ville skilles og de vennene vi hadde felles har tatt hennes parti. Og jeg sitter igjen som den store stygge ulven, men jeg vet ikke hva jeg har gjort galt. :(
Pga mobbing gjennom hele barne og ungdomskolen har jeg blitt veldig sjenert og sliter med å oppsøke og ta kontakt med nye mennesker.Så tenkte kanskje dette er det rette stedet og prøve å få en eller flere venner på. Kanskje bare en venn/venninne å kunne skrive med på nett, eller en jeg kan møte og finne på ting med.

Avatar

Hei

juni 19 2019 - 16:37
Sendte deg en melding
Avatar

Hei

juni 27 2019 - 01:03
Hei
Sendte deg mld
Til forsiden