Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom mann i Bærum med sosial angst søker venner og/eller nettvenner.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom mann i Bærum med sosial angst søker venner og/eller nettvenner.

sep 21 2020 - 16:37
Hei,

Jeg er en mann på 50 i Bærum. Har slitt hele mitt voksne liv med sosial angst. Var nok på det verste for rundt 15-20 år siden, men angsten preger meg ennå. Særlig i den forstand at jeg er 100% ufør og at jeg er mye alene. Har nær familie og et par venner jeg ser av og til, men ønsker noen flere. Gjerne noen som har erfaring med sosial eller annen type angst. Damer og menn.

Som følge av angsten har det satt seg mye spenninger i kroppen. Jeg leter stadig etter riktig pust. Har mer eller mindre en konstant følelse av et "belte" som strammer over brystet. Har tatt tester av lunger og hjerte. Ingen ting galt, så går nok mest på det psykiske.
I perioder er jeg flink til å trene. Jogger turer, sykler og sånt, mens i andre perioder kan jeg finne en "venn" i alkoholen.
Bruker for tiden ingen medisiner, men har prøvd endel gjennom årene.
Tross problemene, så smiler jeg ganske lett :) Men "bak fasaden" føler meg litt låst her i livet. Vil så gjerne kunne føle meg friere.

Ønsker noen med lignende erfaringer som jeg kan snakke med og kanskje etterhvert møte. Bli sterkere sammen.

Om du kjenner deg igjen i noe av dette og/eller "bare" vil støtte og slå av en prat, så send meg gjerne noen ord her :)
Til forsiden