Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom mann Hamar

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom mann Hamar

okt 12 2020 - 13:53
Satt lenge og vurdere å lage bruker her før jeg gjorde det syns det er en barriere og blotte meg ut sånn, but here we go!

Jeg er en mann på 33 bosatt utenfor Hamar som ser etter noen å skravle med. Jeg er jævli flink til å gjømme meg bak en vegg med falsk selvsikkerhet, stort ego og ett utseende som sier dra deg unna meg over 190 med store tattoveringer). Født med genetisk muskelsykdom og kjenner klokka bare tikker fortere og fortere ned mot rullestol, men er ikke bruker enda. Jeg var yrkesaktiv frem til for noen år siden da jeg ble ufør pga arbeidsulykke. Har kone og ett greit liv utad, men når kona er på jobb og begge ungene i BHG kjenner jeg livet blir mørkere og mer ensomt og sperrer meg mer og mer inne. Og snakke for mye om dette med det lille nettverket jeg har føler jeg ikke er aktuelt så foreløpig for jeg la alter egoet mitt leve det livet. blir ofte definert som å ha over normalen sarkastisk humor. Mine hovedinnteresser er Film, warhammer/Game of thrones,historie og generelt få mennesker til å le. Jeg vet ikke hvem jeg ser etter eller hvilken alder, men kaskje en annen ensom person, har jobbet både som støttekontakt for yngre og besøksvenn med hunde ekvipasje for eldre så føler jeg er ganske universell aldersmessig.
Avatar

Hei

okt 26 2020 - 14:48
Frøken på 38 fra stange her . Ta gjerne kontakt
Til forsiden