Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom mann 48

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom mann 48

feb 16 2014 - 20:39
Forsøker en gang til. Har truffet flere flotte mennesker igjenom dette forumet. Jeg ville ikke vært foruten den kontakten. Men felles for de fleste er at de enten bor langt unna, eller har dårlig tid. Jeg bor i Oppland fylke. Savner en venn å snakke med. Gjerne telefon, men helst mld eller e-post i begynnelsen. Jeg er veldig åpen om meg selv og om den sitvasjonen jeg har havnet i. Pr i dag står jeg helt uten sosialt nettverk. Da blir kveldene lange og ensomme uten noen å prate/mld med, uansett hvor mange hobbyer man har.
Jeg er en mann på 48 år. Alder spiller ikke så stor rolle for meg. I det gammle nettverket var det stor aldersforskjell, fra midt i 20 årene til 70 mener jeg det var.
Og jeg foretrekker damer / jenter som venner. La ikke de forhindre deg i å skrive dersom du er mann og bor i nærheten. Men har liksom alltid kommet bedre overeens med damer.
Jeg håper du er litt slik som meg at du savner den åpne og gode samtalen med en venn. Du savner en spesiell venn. Kanskje det kan utvikle seg et vennskap som varer livet ut.
Jeg har mange hobbyer. Men nevner natur og friluft. Foto. Astonomi. Mat. Ja egentlig så har jeg vel for mange hobbyer. Kanskje fordi jeg er ensom?
Er du like ensom? Legg meg til som venn da, så ser vi om det er vi som passer som venner.
Avatar

skadeskutt fugl

april 15 2014 - 18:31
jeg godkjenner deg som venn så klart.Kommer ikke til å være på nettet før over påska,så du får ha riktig god påske!
Til forsiden