Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom jente i Kristiansand søker venninne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom jente i Kristiansand søker venninne

feb 14 2015 - 22:47
Hei!
Jeg er en ganske ensom, og egentlig litt sjenert, jente på 19 år som bor i Kristiansand. Jeg kommer opprinnelig ifra Arendal men flyttet hit pga lærlingplass. Jeg bruker mesteparten av tiden min på jobb, men når jeg ikke jobber så er jeg enten å trener på fresh fitness, eller så sitter jeg ensom på rommet mitt og bare sturer. Jeg kjenner ingen her i kristiansand. Jeg har alle vennene mine hjemme i Arendal, men det blir dyrt å kjøre at og fram hver dag.Jeg aner ikke hvordan jeg kan skaffe meg venner når jeg i tillegg er ganske sjenert og sliter med selvtilitt, men er det noen som er interessert i å bli kjent med en snill 19 åring, så rop ut! :
Avatar

---

feb 19 2015 - 17:56
Hei, gutt på 25 år bosatt i Arenda.
Hvis du vil mætes for en prat og eller en kafe, så må du bare si ifra.
Kommer meg fint te Kr.SAND; kjenner meg veldig igjen i d du sier.

Sender deg en vennef
Avatar

Re: Ensom jente i Kristiansand søker venninne

feb 27 2015 - 10:39
Hmmm, jeg kunne kanskje hatt godt av å bli kjent med noen yngre enn meg. Få noen nye tanker, meninger og slikt. Er 29 år, mann. Men prøver å bli mer åpen om ting, ignorere alder og om det er jente eller gutt. Så om du ønsker, så bor jeg i Kristiansand og kan godt være med på ting.
Til forsiden