Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i all min travelhet.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i all min travelhet.

april 28 2019 - 08:33
Jeg er en kvinne på 39 år, som har både mann, barn, hund og full jobb. Løper rundt i det berømte hamsterhjulet. Noen ganger kan det kjennes både hektisk og travelt. Jeg møter flere hyggelige folk i løpet av en dag, og av den grunn kan en vel gjerne si at alt burde ligge til rette for mange gode øyeblikk. Og på mange måter gjør det også det. Det er bare det at livet er litt mer komplisert.
Jeg flyttet til Jæren for mange år siden, i håp om å få starte med blanke ark, etter en kronglete oppvekst. Barndommen var preget av mobbing utenfor hjemmet, og en krevende og manipulerende far hjemme. Jeg sliter både med angst og runder med depresjon, som jeg strever for å komme meg ut av med jevne mellomrom. Jeg hadde derfor behov for å flytte på meg.

Utfordringen min i dag, er at de jeg omgås her, allerede har sine relasjoner fra lang tid tilbake. De har sine gjenger og foreninger, og jeg står altså utenfor dette. På en måte oppleves det litt som om min barndom repeteres; jeg står utenfor og kikker inn.
Vi sees til en kaffi eller tur i ny og ne, men når det er fredags- eller lørdagskveld, da treffer de "gjengen", til Prosecco-kveld/matklubb/forening/hyttetur osv. Jeg inviteres ikke med, fordi jeg kjenner dem ikke. Jeg har bare en relasjon til én av dem.....
Dette er veldig vondt for meg, og jeg føler meg så utrolig utenfor. Jeg erkjenner at jeg nok har vonde sår fra barndommen, mobbing gjennom mange år setter kjipe spor. Og det er så uendelig bittert at ikke den ballasten snart kan slippe taket. Hodet kverner og hjertet kveles, for å si det med en skikkelig klisjé.
Noen som kjenner seg igjen i noe av dette?
Avatar

Hei

april 28 2019 - 18:29
Kjenner meg igjen i mye av det du skriver! Flyttet til Stavanger for noen år siden..
Avatar

Re: Ensom i all min travelhet.

april 28 2019 - 22:46
Har du mange av de samme opplevelsene?
Til forsiden