Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i Molde

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i Molde

aug 6 2012 - 08:51
Hei jeg er en 24 år gammel gutt, som har hatt litt sosialangst i det siste årene, er i jobb og fungerer, men er ensom pga angsten. Søker venner/bestevenner å finne på ting med prate om alt vær der for hverandre uansett hva, gå på cafe, trene vil komme i form, eller gå på kino, feste litt, reise sammen til utlandet? vanelige venne ting altså, send ei melding så kan vi snakke litt sammen her inne, og kanskje treffes etterhvert, er litt sjenert også tok meg lang tid før jeg kunne skrive her, alder spiller ingen rolle for meg så det er bare å ta kontakt, hvis det føles riktig....
(det som ikke dreper deg gjør deg sterkere)
Avatar

Re: Ensom i Molde

aug 11 2012 - 10:38
Jeg er ikke fra Molde, men vi kan godt bli venner :) Jeg er ei jente på 15 år fra Sortland :) legg meg til hvis du vil :)
Avatar

Re: Ensom i Molde

aug 11 2012 - 23:56
Hei kos, takk for at du viste interesse men jeg synes at du er alt for ung for meg, jeg veit at jeg sa alder spiller ingen rolle men tenkte på noen som er eldre enn meg, du er bare 15år og og det føles ikke helt riktig, sorry prøver ikke å avviser folk her som prøver å bli min venn, men jeg må være ærlig med deg fra starten, trenger en kompis.
Avatar

Re: Ensom i Molde

sep 25 2012 - 22:23
hei er en jente på 20 fra ålesund.
min historie er depresjon, angst og ensomhet.
legg meg gjerne til som venn...
Til forsiden