Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i Kristiansand

mai 7 2022 - 17:31
Hei, veit ikke helt om dette har noe for seg, men.

36, gutt, har fått kompleks PTSD-diagnose etter mange år med egentlig jævlig behandling i psykiatrien, men er i gang nå da. Flytta hit under covid og jeg har fortsatt ikke noe som helst nettverk. Har prøvd bittelitt på Energiverket og huset på Vågsbygd, men det har funka dårlig, og følte meg bare enda mer utafor til slutt. Veit ikke helt hvor jeg kan begynne, men føler alt som er av tiltak er for folk i en helt annen situasjon enn jeg er i.

Jeg veit ikke...er det noen som har erfaring med cptsd, eller har fått noe ut av energiverket? Jeg er ganske fortvilt og jeg trenger å møte noen
Avatar

Hei Eim av ilder

mai 7 2022 - 18:05
Jeg ser at du skriver at du er ensom i krsand og det skjønner jeg godt når du akkurat har flyttet dit. Om det er sånn at du ikke snakker med noen anbefaler jeg deg å følg hjertet ditt gjør noe du elsker og driv med det. Snakk med kollegaene dine om hvordan du har det hvis du har jobb eller har en familie i nærheten. Eller så kan du gå til blå kors å snakke med di.
Avatar

Hmm

mai 7 2022 - 18:51
Jeg har bodd her i et par år snart. Ufør og har ingen kolleger. Familien er grunnen til at jeg har PTSD. Er emosjonelt nummen og veit ikke hva jeg liker. Har uansett ikke overskudd.
Avatar

Sliter som deg

mai 7 2022 - 20:38
Du får si ifra hvis du er i Oslo en dag, jeg plages også enormt mye av ptsd og har blitt dårlig behandlet i psykiatrien i evigheter.

Er ekstremt ensom og sliter mye med mareritt og flashback av dårlige behandlinger. Hadde kanskje vært fint å utveksle erfaringer
Avatar

Re: Ensom i Kristiansand

mai 7 2022 - 21:51
Takk, ikke utenkelig at jeg er innom en gang. Har prøvd å være mer aktiv før, men med traumer og sånn så føler jeg at jeg lever i en helt annen verden. Og når barndommen er ødelagt så veit jeg ikke hva som er igjen av meg, så jeg greier ikke å knytte bånd med folk.

Hører vel med at psykiatrien jeg har møtt her i Kristiansand er milevis bedre enn det jeg opplevde i Oslo, så det er jo noe. Selv om det har tatt tid.
Avatar

Re: Ensom i Kristiansand

nov 26 2022 - 10:43
Hei :) send meg gjerne en melding hvis du vil. Jeg har selv diagnose av samme slag og holder til i Agder :) jente på 27.
Til forsiden