Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i Hedmark - flere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i Hedmark - flere?

jan 11 2013 - 16:34
Er en 25 år gammel kvinne som har flytta til Åsnes for ett års tid siden,bor med samboer og mange dyr. Jeg overarbeida og ble skikkelig utbrent og har vært sykemeldt i 2 år. Jeg har verken venner eller familie her,kjenner ikke området og har verken bil eller lappen. Å være utenfor samfunnet i 2 år begynner å merkes. Samboer jobber mye og jeg er alltid alene. Jeg har slitt med angst før,og nå har jeg utviklet angst for å få angst i ulike situasjoner. Jeg har symptomer på PTSD men har valgt å ikke bli utredet for det. Jeg ønsker meg veninner i området,alder er ikke viktig for meg. Jeg er interesert i mat/baking,strikking/kreativt arbeid,sang og musikk,dyr og barn. Ønsker meg venninner for sosialt samvær,gode samtaler,turer,hyggelige middager og godt vennskap. Jeg har det veldig bra i livet mitt nå,men savner veninner. Jeg er opptatt av å se fremover,kanskje vi kan støtte hverandre?
Avatar

Hei.

jan 14 2013 - 20:17
Er ensom jeg også. Jeg er en dame på 39 år, så jeg er litt eldre enn deg. Men jeg bor i Åsnes, og vi har felles interesser, så det hadde vært koselig å høre fra deg. Sendt deg en venneforspørsel.
Avatar

Hei

jan 15 2013 - 12:08
Kjempe hyggelig :-) Har sendt deg melding.
Avatar

Hei!

des 12 2013 - 21:26
Jeg kan også gjerne tenkte meg å bli kjent med deg. Er bosatt i området selv. Er tilflytter jeg også, og synes det er vanskelig å bli kjent med folk, har bekjente, men savner venninner.
Vi har en del like interesser, ta gjerne kontakt :) Jeg er en jente på 22.
Avatar

Hei

des 26 2013 - 16:20
Også fra Åsnes og trenger venner.
Avatar

Ensom i Hedmark - flere?

jan 27 2014 - 10:59
Legger til dere i glomdalsregionen jeg, da jeg er bosatt der selv.
Så send meg gjerne ett pip om du/dere vil slå av en prat :)
Til forsiden