Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i Hedmark

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i Hedmark

feb 10 2015 - 23:43
Jeg synes kanskje det kan være litt vanskelig å knytte meg til andre mennesker fordi jeg føler at jeg ikke passer inn noen sted, tror og mener jeg er ett bra menneske, i alle fall er jeg meget snill og omsorgsfull.
Har prøvd tidligere via ulike nettportaler å finne noen venner men jeg føler at jeg ikke er god nok eller at kanskje samfunnet krever noe mer enn hva jeg har å tilby, mulig det er bare meg som ser på det slik.
Jeg oppfattes nok også litt feil fordi jeg utstråler så mye styrke, glede og humør ute blant folk, jeg deler ikke så mye av hva jeg sliter med fordi jeg er redd for å virke som ett slags offer på tross av at angst, dødsangst og frykt preger meg innvendig.
Jeg håper i grunn å treffe noen som jeg kan være helt åpen med om mine problemer uten at jeg virker sytende.
Likevel selv om jeg ønsker venner, har jeg foreløpig noen begrensinger, jeg liker ikke å være for langt unna mine trygge omgivelser, jeg er ikke spesielt glad i å kjøre bil langt eller på motorvei etc, selv om jeg jobber med dette hele tiden.(eksponeringer)
Det er ikke alltid ønskene/eventyrlysten samsvarer med evnen.
Forøvrig er jeg glad i å gå turer hvorsomhelst, liker å gå på cafe og gjerne ut å spise, er noe på kino, teater, trener litt, for det meste sosial

Håper også å treffe noen som kunne tenke seg å reisepartner.

Så er det noen der ute som kunne tenke seg å bli kjent med meg ville det glede meg meget.
Til forsiden