Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom alenemor 35 år- ingen andre i Troms her???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom alenemor 35 år- ingen andre i Troms her???

mars 18 2016 - 23:46
Ønsker så gjerne å bli kjent med andre alenemødre i Troms (Harstad). Er fryktelig ensom da jeg ikke har noe særlig kontakt med andre aleneforeldre. Savner en god venninne å oppleve hyggelige ting sammen med. Liker å gå lange turer, gå på kino, skigåing o.l. Jeg er snill, hjelpsom og stiller alltid opp for dem jeg er glad i.
Har en sønn på 7 år som jeg forguder så hadde vært koselig om du og hadd et barn i samme alder, uanset kjønn. Viktigste er at du er genuint intrressert i å bli kjent og at vi kanskje kan bygge et venninneforhold derfra?:) Vær ikke redd for å sende meg en mld her:)
Avatar

Hei.

mars 29 2016 - 09:33
Ikke alenemor jeg men... Holder til ved finnsnes. Er 28år. Samboende. Har 3 barn på (gutt) 9, (gutt)7, og (jente) 1.5år. Er tilflyttet for flere år siden og ennå ikke fått meg omgangskrets her, så er ofte ensomheten tar meg. Bare å rope ut om du skulle ha lyst å bli kjent selv om jeg ikke er alenemor.
Til forsiden