Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom Stavanger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom Stavanger

sep 26 2014 - 19:27
Hei :) eg er litt usikker på ka eg ska skrive og korleis, men...kort fortalt, eg føler meg veldig ensom. Eg har bodd her i Stavanger i åtte år no, men aldri fått det eg kan kalle skikkelig gode venner....desverre. Eg har både studert og jobbet i mange år her, men eg savner veldig å ha venninner som eg kan finne på ting med eller snakke med....det har eg aldri hatt når eg tenker meg om. Eg har jo vert med på ting og vert sosial, men har aldri følt at eg har fått "godkjennelse" til å være ein del av venninneflokken....eg har liksom bare vert der, ikkje noko Anna, sjølv om eg føler eg har prøvd å holde kontakt å ta initiativ. Eg syns det er veldig leit, fordi eg savner jo nokon å prate med, gå tur med, trene med, gå på kafé med og alt det som venninner/venner gjør....det gjør at eg i lang tid no har følt meg veldig ensom,....eg har ein liten gutt på to år, verdens herligste, men når han har lagt seg om kvelden, så har eg tenkt at det kunne jo for eksempel vert kjekt å få besøk av venninner å se film eller noe....er vanskelig å forklare alt, men sånn heilt kort så er eg skikkelig ensom og lurer på om det kanskje er noen her som bor i Stavanger/Sandnes/sola området som kunne tenke seg å bli kjent?
Avatar

Re: Ensom Stavanger

sep 27 2014 - 11:05
eg e ein gutt på 21 fra stavanger, viss du ønsker å bli kjent / snakke er det bare legge meg til eller skrive melding.
Virket litt som du søkte kun venninner, men tar sjangsen uansett :)
Avatar

Re: Ensom Stavanger

sep 27 2014 - 16:45
Hei! Jeg er en jente på 27 år og bor i stavanger! Kjenner meg godt igjen i det du skriver! Send en melding eller legg meg til hvis du ønsker å prate;-)!
Avatar

Hei

okt 2 2014 - 22:16
Har gjerne lyst å bli mer kjent, bare send melding hvis du er interessert:)
Avatar

heia

okt 16 2014 - 22:18
Kjenner mg godt igjen :) sitte mye for mg sjøl itte skole og jobb. Legg meg te viss du vil :)
Avatar

samma her

okt 30 2014 - 16:27
Samma her du:) jeg har lyst til å blir kjent med deg;-):-) :-D
Avatar

Samme her

nov 17 2014 - 17:10
Har bare bodd i Stavanger noen måneder, uten å kjenne så mange! Bare legg meg til hvis du vil snakke :)
Til forsiden