Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom Sjel..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom Sjel..

nov 14 2020 - 02:32
Hei, Helt nytt her og kanskje litt redd, men prøver allikevel. Mann på 35 år som føler seg alene. Har to Staffer som er mine bestevenner ellers har ‘mine gamle venner’ bare seilet sin vei med Familie og div ting.

Vet ikke hva jeg søker her, kanskje bare et desperat rop, skjønner at det ikke er bare meg som sliter om dagen. Ikke lette tider vi lever i dessverre, men kanskje i disse tider innser vi hvor viktig det er å ha 1 eller 3 venner som bryr seg om deg enn kun å feste og ha det moro..

Kjører bil og kommer meg rundt med mine to venner om vi kanskje skulle møtes en dag.

Har ikke noe Sosiale medier, så her er det tilbake til gode gamle dager om du er likesinnet med tanke på sms/tlf eller omgås sosialt.

Vi koser oss i Naturen som på sofaen med Tv på i bakgrunnen.

Holder til i Drammens område.

Take care
Avatar

Hei!

nov 20 2020 - 22:47
Hei ensom sjel!
Jeg er ei 29 år jente fra Oslo, veldig omgjengelig, sportslig, vakker, smart, masse selvtillit, kjærlig og leken, men selv jeg sliter med å "få meg venner"! Men jeg har funnet en fin måte å leve med dette på og håper at noe av det jeg skriver kan være nyttig for deg.

Jeg har hatt alt, et A4 liv med leilighet, sambo, bil og hund, hytteturer, sydenturer, turer på byen osv. Jeg hadde en utrolig fin svigerfamilie og alt som fulgte med livet til min eks var helt fantastisk. Men jeg gav opp alt, fordi jeg rett og slett ikke lenger var i stand til å betale prisen et slikt liv innebar.

Jeg følte at det å ha alle disse tingene betød at jeg måtte spille en rolle og det holdt på å ta livet av meg. Jeg vil være fri, jeg vil være spontan, jeg vil bli kjent med masse forskjellige mennesker uten å være "forplikta", lære nye ting, prøve nye ting og gjøre hva jeg vil, når jeg vil. En slik frihet har en pris. Å være en del av et fellesskap, innebærer å begrense seg, tilpasse seg og spille en rolle. Du kan aldri være helt deg selv, og det er jo helt forståelig! Det er ingen voksne som har krav på å få lov til å "være seg selv" 100% og bli elsket ubetinget. Det er kun barn som har lov til sånt. For at det skal være plass til alle i et fellesskap, må alle begrense seg litt. Men det er jeg rett og slett ikke i stand til. Jeg VIL være som et barn, jeg vil være leken og spontan og jeg vil følge mine lyster og nysgjerrigheter dit de tar meg. Når jeg vet at det er dette jeg vil, så er det lettere å leve med konsekvensene. Jeg kan leve med at den eneste som kan gi meg ubetinget kjærlighet og akseptere meg akkurat som jeg er, er meg selv.

Jeg tenker at du har to valg; du kan enten forsøke å lære deg å tilpasse deg og spille en rolle som passer inn i et bestemt fellesskap, eller du kan finne ut at du faktisk heller vil være "alene". Uansett hva du velger, når det er et bevisst valg, er det mye lettere å leve med. Men ikke ta et valg basert på frykt! Ikke vær alene bare fordi du er redd for å bli avvist! Alle føler skam, alle er redde for avvisning, latterliggjøring og utestenging. Men det er bare følelser og følelser dreper ikke.

Våg å ta kontakt med noen i ditt nærmiljø, meld deg inn i en frivillig organisasjon eller en politisk organisasjon, eller et kurs eller på en dating eller venneapp. Eller heng opp en lapp i ditt nabolag der du tilbyr tur til noen som trenger en turpartner! Du kan faktisk snu din ensomhet til å bli en gave til noen andre! DU kan tilby fellesskap til noen andre som er ensomme!:) Og husk at ingenting er evig, ikke ensomhet, ikke vennskap, ikke suksess og ikke sorg.

Avatar

Re: Ensom Sjel..

nov 27 2020 - 13:08
Hei ensom sjel.
Eg bor i Bergen men vil gjerne bli din venn om du ønsker det. Send meg ein melding om du har lyst.
Til forsiden